Γενικά
Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου είναι ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Γιουτζίν.

Χρήστος Μελέτογλου: «Οι φετινές επιδόσεις θα φέρουν και διακρίσεις»

Ο Χρήστος Μελέτογλου τόνισε πως στην πανεπιστημιούπολη πολλοί λίγοι είναι εκείνοι που φορούν μάσκες για τον περιορισμό του Covid-19.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου είναι ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Γιουτζίν.

Ο παλιός πρωταθλητής και έκτος ολυμπιονίκης του τριπλούν μίλησε στο Stivostime εν όψει της προσπάθειας των Ελλήνων αθλητών στο Όρεγκον, για τις συνθήκες διαμονής κ.α.

«Η προετοιμασία των αθλητών μας ολοκληρώθηκε καλά και υπάρχει αισιοδοξία. Το στάδιο και γενικά το κλίμα στο Γιουτζίν δημιουργεί τις συνθήκες για να επιτευχθούν καλές επιδόσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μετάλλια. Όμως αν οι αθλητές μας πετύχουν τις φετινές τους επιδόσεις τότε θα έρθουν και διακρίσεις. Το στάδιο είναι αμιγώς για τον στίβο», σημειώνει ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος μετείχε και στην τεχνική σύσκεψη. «Υπήρξε ένα θέμα με τον προκριματικό στην σφυροβολία και τη διεξαγωγή της στο προπονητήριο. Τελικά θα γίνει στο κεντρικό στάδιο». Ο Χρήστος Μελέτογλου έδωσε και τις τελευταίες οδηγίες στην ελληνική αποστολή. Ν’ αναφέρουμε ό,τι την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υπάρχει μεγάλη ελληνική συμμετοχή. Αγωνίζονται 11 από τους 19 Έλληνες πρωταθλητές.

Σε ό,τι αφορά τη διαμονή της αποστολής είπε: «Η πανεπιστημιούπολη είναι αχανής θα έλεγα. Βρίσκεται μέσα στην πόλη, όπου υπάρχουν σπίτια και καταστήματα. Τα δωμάτια είναι χωρίς κλιματισμό. Υπάρχουν ανεμιστήρες. Πάντως, το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία και χρειάζεται να κοιμηθείς με κουβέρτα. Εμείς είμαστε λίγο απομακρυσμένοι από το κεντρικό στάδιο. Είναι περίπου 15’ με τα πόδια και 5’ με το πούλμαν. Το προπονητήριο είναι 10-12 λεπτά με το πούλμαν. Πάντως, δεν υπάρχει μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά τον Covid-19. Το μεγαλύτερο μέρος των αποστολών και των πολιτών κυκλοφορεί χωρίς μάσκες».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία