Άλμα επί κοντώ
Κατερίνα Στεφανίδη: Αγωνίζεται στο Πουέρτο Ρίκο

Κατερίνα Στεφανίδη: Αγωνίζεται στο Πουέρτο Ρίκο

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα συμμετάσχει σήμερα στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Πονσέ του Πουέρτο Ρίκο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο και τέταρτη το 2021 στο Τόκιο, αναμένεται να κάνει τον πρώτο της αγώνα με ολόκληρη της τη φόρα, ύστερα από τις δύο εμφανίσεις σε Τέξας και Καλιφόρνια, όπου είχε αγωνιστεί […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα συμμετάσχει σήμερα στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Πονσέ του Πουέρτο Ρίκο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο και τέταρτη το 2021 στο Τόκιο, αναμένεται να κάνει τον πρώτο της αγώνα με ολόκληρη της τη φόρα, ύστερα από τις δύο εμφανίσεις σε Τέξας και Καλιφόρνια, όπου είχε αγωνιστεί με μικρότερη φόρα, αναφέρεται στο segas.gr.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τη χρονιά με 4,65 μ. στις 24 Μαρτίου, ωστόσο ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θέλει, δεδομένο του ότι οι αγώνες στόχοι της χρονιάς απέχουν ακόμη χρονικά.

Η Σάντι Μόρις θα κάνει ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν στο μίτινγκ του Πουέρτο Ρίκο, στον πρώτο της αγώνα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Στεφανίδη μετά το Πουέρτο Ρίκο θα έρθει στην Ευρώπη για το πρώτο της Diamdond League στη σεζόν, στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος