Δρόμοι
Η Κατερίνα Κουτλή ήταν από τα πρόσωπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς πέτυχε το μοναδικό «νταμπλ» κερδίζοντας τα 800 και 1.500 μέτρα.

Κατερίνα Κουτλή: «Ξεκούραση τώρα και μετά με μεγαλύτερη όρεξη για τη νέα σεζόν»

Η Κατερίνα Κουτλή κέρδισε τα 800μ. και 1.500μ. και έκανε το μοναδικό νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Κουτλή ήταν από τα πρόσωπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς πέτυχε το μοναδικό «νταμπλ» κερδίζοντας τα 800 και 1.500 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δείξει από αρχές Μαΐου στους πρώτους της αγώνες ότι είναι σε καλή κατάσταση.

«Ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Η αλήθεια είναι πως κατέβηκα στους αγώνες στη Θεσσαλονίκη με το σκεπτικό ότι θα κάνω το νταμπλ. Ήμουν προετοιμασμένη και χαίρομαι που τα κατάφερα», δηλώνει στο Stivostime η αθλήτρια του Δημήτρη Πλατή.

Το Σάββατο, στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο στάδιο κέρδισε τα 1.500μ. με 4.32.27. Μια κούρσα που ήταν περισσότερο τακτικής και της βγήκε. Να θυμίσουμε ότι το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα είναι 4.30.14 από πέρσι. Την Κυριακή στη δεύτερη ημέρα των αγώνων επικράτησε στο «καλό» της το αγώνισμα, τα 800μ. με 2.12.90. Φέτος έκανε ατομικό στο αγώνισμα με 2.07.42 στις 4 Ιουνίου στο μίτινγκ του Όρντετζεμ. «Τώρα θέλω να ξεκουραστώ. Δεν θα κάνω άλλον αγώνα και σκέφτομαι τον Αύγουστο να μπω και πάλι για προπονήσεις. Μου δίνει κίνητρο η φετινή σεζόν για να κυνηγήσω το 2023 μια καλύτερη αγωνιστικά χρονιά», κατέληξε η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης.

Η 24χρονη πέτυχε και το μοναδικό «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία