Επικαιρότητα
Καρπενήσι: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων αποστάσεων (vid)

Καρπενήσι: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων αποστάσεων (vid)

Διαβάστε αναλυτικά για το καμπ που έγινε στο Καρπενήσι

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Καρπενήσι: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 50 αθλητές Κ18 και Κ16.

Το event έγινε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΣΕΓΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Καρπενησίου και του Δήμου της πόλης.

Στην έναρξη του αναπτυξιακού καμπ τους αθλητές υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Συνδέσμου, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.

Κατά τη διάρκεια του καμπ, οι νεαροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της αθλητικής τους και όχι μόνο σταδιοδρομίας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διαλέξεις και ενημερώσεις για τα κίνητρα των παιδιών στον αθλητισμό, καθώς και προπονήσεις στους δασικούς δρόμους της περιοχής αλλά και στο στάδιο του Καρπενησίου.

Στο πρόγραμμα εντάχθηκε και πεζοπορία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και να μάθουν μέσα από ξεναγήσεις την ιστορία του τόπου.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τις πρωταθλήτριες Γεωργία Δεσπολλάρη και Βασιλική Καλλιμογιάννη.

Οι προπονητές ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας σχετικά με τον προπονητικό σχεδιασμό που αφορά τις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Μάλιστα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ενημερώθηκαν από την ψυχολόγο της ομοσπονδίας Φρόσω Πάτσου, σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας με τους γονείς των αθλητών τους.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Δείτε video από το Καρπενήσι

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία