Βάδην
Καρπενήσι: Ημερίδα βάδην με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Καρπενήσι: Ημερίδα βάδην με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

H Ντρισμπιώτη αποτελεί μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην Ευρώπη, ενώ είναι η όγδοη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Καρπενήσι: Ημερίδα βάδην με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη – Εκεί βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το γκρουπ του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου.

Το γκρουπ πραγματοποιεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Κυριακή Φιλτισάκου έχουν τα όρια για το κορυφαίο γεγονός και θα διεκδικήσουν πλασαρίσματα σε θέσεις ψηλά στην κατάταξη.

Άλλωστε η Ντρισμπιώτη αποτελεί μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην Ευρώπη, ενώ είναι η όγδοη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Καρπενήσι βρίσκονται ακόμη η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Έφη Κουρκουτσάκη που επίσης είναι εντός πρόκρισης στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη με το βάση το σύστημα ράνκινγκ.

Το γκρουπ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη (23/6) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας θα διοργανώσει την πρώτη ημερίδα στίβου, στην οποία θα γίνουν και αγωνίσματα για μικρά παιδιά.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει μία κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και μία στα 5.000 μ. Γυναικών και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κυρίως των μικρών παιδιών, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίες αθλήτριες του αγωμίσματος.

Καρπενήσι: Ημερίδα βάδην με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

«Πάντα περίπου ένα μήνα πριν από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς κάνουμε ένα δυνατό τεστ στα 5.000 μ., που για μας είναι ένας σημαντικός δείκτης για το πως θα είναι οι αθλήτριες στον αγώνα στόχο της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό που θα γίνει ένας αγώνας στο στάδιο του Καρπενησίου, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς αθλητές για προετοιμασία», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ναπολέων Κεφαλόπουλος και συμπλήρωσε: «Είμαστε ήδη τρεις εβδομάδες στο Καρπενήσι και θα μείνουμε μέχρι την επόμενη, όπου θα επιστρέψουμε, προκειμένου να αναχωρήσουμε για την προετοιμασία της Ομάδας στο Σιατλ».

Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί στις 3 Ιουλίου για το Σιατλ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 15 Ιουλίου.

Στην ημερίδα της Πέμπτης δε θα συμμετάσχει η Φιλτισάκου, που έχει ένα μικρό σφίξιμο στο δικέφαλο.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος