Γενικά
Δεν φαντάζεστε αυτός ο τενίστας πόσο τρέχει τα 5χλμ και τα 10 χλμ

Κάμερον Νόρι: Δεν φαντάζεστε αυτός ο τενίστας πόσο τρέχει τα 5χλμ και τα 10 χλμ

Αυτός ο τενίστας σπάει τα κοντέρ στα 5χλμ και στα 10 χλμ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τένις: Ο Κάμερον Νόρι μπορεί να είναι τενίστας και να παίρνει μέρος στις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο «σπάει» τα κοντέρ και στο τρέξιμο.

Είτε παρακολουθεί κάποιος τένις είτε όχι, αν έχει δει τον 26χρονος τενίστα να παίζει φέτος στα τουρνουά, θα έχει σίγουρα προσέξει την εντυπωσιακή του σωματοδομή. Και όπως αποδεικνύεται, μεγάλο μέρος της φυσικής του κατάστασης θα μπορούσε να αποδοθεί στο τρέξιμό του.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, έτρεχε πολύ με την μητέρα του στο Όκλαντ. Ο προπονητής του τονίζει πως «μπορεί να αντέξει τα πάντα, μακρινές αποστάσεις και μεγάλος χρονικά αγώνες».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Νόρι επέστρεψε στο Όκλαντ προκειμένου να είναι με τους γονείς του και εκεί έτρεχε καθημερινά.

Σε συνέντευξή του στη dailymail είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Έτρεχα πολύ και έκανα αυτές τις διαδρομές 10 χιλιομέτρων που δημοσίευσα στο Strava σε ανταγωνισμό με μερικούς από τους φίλους μου. Δεν ήταν εύκολο να βρω μια γρήγορη διαδρομή, αλλά έκανα 36:45 στα 10 χιλιόμετρα και 17:20 σε 5 χιλιόμετρα. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είμαι καλύτερος στα 5 ή στα 10, αλλά έχω μερικά καλά γονίδια καθώς η μαμά μου είναι καλή δρομέας».

Ο Νόρρι είναι ο πρώτος Βρετανός που έφτασε στους ημιτελικούς του Wimbledon μετά τον Άντι Μάρεϊ το 2017, με τον Τζόκοβιτς ωστόσο να του βάζει «στοπ», κερδίζοντας μετέπειτα και τη διοργάνωση.

Πηγή: Sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας - Αρθρογραφία