Επικαιρότητα
Καλές παρουσίες από Σπανουδάκη - Νυφαντόπουλο - Καριοφύλλη και Πολίτη στο μίτινγκ του Ντουμπάι

Καλές παρουσίες από Σπανουδάκη – Νυφαντόπουλο – Καριοφύλλη και Πολίτη στο μίτινγκ του Ντουμπάι

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους εμφανίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες της χώρας μας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι έδωσαν συνέχεια στις αγωνιστικές τους εμφανίσεις αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά την πρεμιέρα της την περασμένη εβδομάδα στους Διασυλλογικούς Αγώνες βρέθηκε στο Ντουμπάϊ όπου πήρε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα. Η 30χρονη σπρίντερ διένυσε σε 11.60 την απόσταση και ήταν η ταχύτερη από τις 23 αθλήτριες που αγωνίστηκαν συνολικά στο αγώνισμα. Λίγη ώρα μετά η Ελληνίδα σπρίντερ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και στα 200 μ. τερματίζοντας σε 23.29 (0,8) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της έντονης αγωνιστικής δράσης του καλοκαιριού.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος μετά το 10.62 που σημείωσε στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα πήρε την έκτη θέση στα 100 μέτρα. Ο 33χρονος σπρίντερ διένυσε την απόσταση σε 10.34 (1,8) σημειώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση. Πρώτος στην απόσταση ήταν ο Ιταλός Τσιτάρου Αλί με 10.06 (1,8).

O Γιάννης Καριοφύλλης στην πρώτη του δυνατή κούρσα για το 2024 διένυσε τα 200 μ. σε 20.98 (0,3). Ο 22χρονος πήρε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα όπου πρώτος τερμάτισε ο Νιγηριανός Σάντεϊ Ακιντάν με 20.67 (0,3).

Η Κορίνα Πολίτη τερμάτισε σε 56.01 τα 400 μ. και πήρε την τέταρτη θέση στο σύνολο των αθλητριών με την Σουηδή Λίσα Λίλα να είναι πρώτη με 53.25.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος