Ημιμαραθώνιος
Ο Κώστας Σταμούλης και η Σόνια Τσεκίνη ήταν οι νικητές στον ημιμαραθώνιο που έγινε από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα. Δεύτερος ήταν ο Γκελαούζος.

Καλαμπάκα-Τρίκαλα: Σταμούλης Κ. και Τσεκίνη νικητές στον ημιμαραθώνιο, Σταμούλης Ν. και Μαρινάκου πρώτοι στα 5χλμ.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα- Τρίκαλα έγιναν και τα 5χλμ. Κέρδισαν ο Νίκος Σταμούλης στους άνδρες και η Αναστασία Μαρινάκου στις γυναίκες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Σταμούλης και η Σόνια Τσεκίνη ήταν οι νικητές στον ημιμαραθώνιο που έγινε από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα. Δεύτερος ήταν ο Γκελαούζος.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου κάλυψε την απόσταση των 21,1χλμ. σε 1:05.10. Ακολούθησε ο Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού με 1:06.04. Ο κορυφαίος μας μαραθωνοδρόμος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα πόδια του, στοχεύει να είναι έτοιμος για έναν καλό ημιμαραθώνιο στα τέλη Απριλίου στη Νυρεμβέργη. Επίσης, θα τρέξει και στον ημιμαραθώνιο στη Ρόδο. Τρίτος ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου (ΟΣΦΠ) με 1.07.52. Στις γυναίκες η Σόνια Τσεκίνη παραμένει σταθερή αξία. Η δρομέας του ΜΕΑΣ Τρίτων επικράτησε στις γυναίκες με 1.20.00. Δεύτερη ήταν η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου με 1:22.23 και τρίτη η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου με 1:22.24.

Παράλληλα έγιναν και 5χλμ. με νικητές τον Νίκο Σταμούλη και την Αναστασία Μαρινάκου. Ο δρομέας του ΓΑΣ Αγρινίου τερμάτισε σε 15.25 και η αθλήτρια του Παναθηναϊκού σε 16.47. Ήταν μάλιστα, 3η στη γενική και ετοιμάζεται την Κυριακή να τρέξει 5χλμ. στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Παπαϊωάννου (ΓΣ Τρικάλων) σε 16.15 και τρίτος ο Νίκος Νάκου (ΜΓΣ Πανσερραϊκός) σε 17.45. Στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Αφροδίτη Κυρκοπούλου (ΦΣ Άργους Ορεστικού) με 18.30 και τρίτη η Άρτεμις Μόκκα (ΓΣ Τρικάλων) σε 18.57.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία