Διεθνή
Η Μπέσου Σάντο, που εμπλέκεται σε μια τραγική ιστορία, καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, μαζί με τα αδέλφια της.

Ισόβια στην Μπέσου Σάντο για τη δολοφονία του συζύγου της!

Η Μπέσου Σάντο από την Αιθιοπία είχε καταλάβει την ένατη θέση στα 1.500μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μπέσου Σάντο, που εμπλέκεται σε μια τραγική ιστορία, καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, μαζί με τα αδέλφια της.

Αφορμή για το άγριο έγκλημα είχαν σταθεί τα «ξόρκια» που έπρεπε να κάνει ο άνδρας της, στην ίδια και στην οικογένειά της! Τον περασμένο Αύγουστο ο σύζυγος της Σάντο δέχθηκε επίθεση στο σαλόνι από πληρωμένους δολοφόνους που τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Ανυποψίαστος δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση. Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι εμπλέκονταν η οικογένεια της Μπέσου Σάντο, ανάμεσά τους και η ίδια μαζί με τα αδέλφια της. Μάλιστα, βοήθησαν στη μεταφορά του πτώματος, με σκοπό να απαλλαγούν από ίχνη. Συνολικά πέντε άτομα συνδέονται με τη δολοφονία, ανάμεσά τους και η Μπέσου Σάντο, που στη διάρκεια της δίκης υποστήριξε πώς «έκανε ξόρκια στην οικογένειά μου, τα μητέρα μου, τα αδέλφια μου και εμένα για να μην τα καταφέρουμε». Το δικαστήριο την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, το ίδιο και ένα από τα αδέλφια της, ενώ οι υπόλοιποι ύποπτοι της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Η 27χροηνη αθλήτρια από την Αιθιοπία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ. στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα του 2015 στη Μπραζαβίλ. Είχε πάρει την ένατη θέση στα 1.500μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Είχε πάρει μέρος επίσης, σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το 2015 στο Πεκίνο στα ημιτελικά στα 1.500μ. και το 2017 στο Λονδίνο και πάλι στα ημιτελικά στα 1.500μ. Το ατομικό της ρεκόρ ήταν 3.59.47 από το 2016 στη Ζυρίχη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία