Κλειστός Στίβος

Ισχυρή ομάδα στέλνουν οι Πολωνοί στο Παγκόσμιο- Βγαίνουν οι ομάδες για Βελιγράδι

Η Πολωνία στέλνει 25 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, με δύο αθλήτριες Έβα Σβόμποντα και Αντριάνα Σούλεκ που έχουν τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Οι χώρες ανακοινώνουν τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Βελιγράδι. 

Επίσης, αυξάνονται και οι απουσίες από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. Τα τελευταία νέα εν όψει Βελιγραδίου.

ΓΑΛΛΙΑ: Ο Πασκάλ Μαρτινό- Λαγκάρντ που τραυματίστηκε και δεν έτρεξε στον τελικό στο μίτινγκ στο Παρίσι, δεν ανησυχεί για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Η Ελβετία στέλνει ομάδα 10 αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Ξεχωρίζουν ο Σιμόν Εχάμερ στο έπταθλο, η Μουζίνγκα Καμπούντζι στα 60μ., η Ντιτάτζι Καμπούντζι στα 60μ. εμπόδια και η Ελβετίδα Αντζέλικα Μόζερ στο επί κοντώ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η Μαρία Βιθέντε θα χάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η Ισπανίδα αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό.

ΚΕΝΥΑ: Η Κένυα στέλνει 10 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Ανάμεσά τους είναι ο κάτοχος του ρεκόρ Αφρική στα 100μ., ο Φέρντιναντ Ομανιάλα που αγωνίζεται στα 60μ. Ακόμη ο Κόλινς Κιπρούτο και ο Νόα Κιμπέτ στα 800μ., ο Άμπελ Κιπσάνγκ στα 1.500μ. και η Μπεατρίς Τσεμπέτ στα 3.000μ.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Δυνατή ομάδα στέλνει η Πολωνία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Θα μετάσχει με 25 αθλητές. Ανάμεσά τους δύο αθλήτριες που έχουν τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο στα αγωνίσματά τους. Η Έβα Σβόμποντα στα 60μ. και η Αντριάνα Σούλεκ στο πένταθλο. Ομάδα για μετάλλια έχουν οι Πολωνοί στα 4×400μ. γυναικών με τις Ζουστίνα Σβιέτι- Έρσετιτς, Άννα Κιελμπασίνσκα και Ναταλία Κάτσμαρεκ. Ο Άνταμ Κσοτ θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του στα 800μ. Θα είναι ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του. Ακόμη στη σφαίρα μετέχουν οι Κόνραντ Μπουκοβιέτσκι και Μίχαλ Χάραταϊκ και στα 60μ. εμπόδια ο Ντάμιαν Τσίκιερ.

ΤΣΕΧΙΑ: Η Τσεχία στέλνει 14 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Θα πάρουν μέρος 8 άνδρες και 6 γυναίκες. Ξεχωρίζουν ο Τόμας Στάνεκ στη σφαιροβολία και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ. Πάβελ Μάσλακ. Στις γυναίκες είναι η Κριστίνα Μάκι στα 1.500μ. και η Λάντα Βοντρόβα στα 400μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία