Δημόσιοι Δρόμοι
Ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece που θα γίνει στο Ηράκλειο 10 Απρίλη, οι διοργανωτές παραχώρησαν τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου.

Ηράκλειο: Συνέντευξη Τύπου για το Run Greece στις 10 Απριλίου

Στη συνέντευξη Τύπου για το Run Greece στο Ηράκλειο παρόντες ήταν ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Λαμπρινός, ενώ στο πάνελ ήταν και η πρωταθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece που θα γίνει στο Ηράκλειο 10 Απρίλη, οι διοργανωτές παραχώρησαν τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια. Παρών ήταν ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που έχει διαχρονικά ο Δήμος Ηρακλείου με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Ευχαρίστησε όλους τους αρμόδιους φορείς για την συνδρομή τους στην διεξαγωγή του Run Greece, ενώ εξήρε την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών: «Είμαι βέβαιος ότι και ο φετινός αγώνας θα έχει μεγάλη επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε από την πλευρά του: «Ο αθλητισμός επιστρέφει. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, σιγά – σιγά ξεκινούν και πάλι οι σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, που μας είχαν λείψει πολύ.  Το RUN GREECE αποτελεί έναν από τους καλύτερους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα και έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.

Ως Δήμος Ηρακλείου στηρίζουμε  με όλες μας τις υπηρεσίες και με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ τη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως και όλες τις διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την άψογη συνεργασία μας, όλους τους φορείς και τις αρχές της πόλης για την στήριξή τους, τους εθελοντές μας αλλά και τους χορηγούς. Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να δηλώσουν συμμετοχή για να είναι και το φετινό RUN GREECE Ηράκλειο ένας από τους πιο επιτυχημένους αγώνες της σειράς».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι υγεία, καλούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους ηλικιωμένους να έρθουν να τρέξουν ή να περπατήσουν και να χαρούν την διαδρομή, την Κυριακή 10 Απριλίου στη μεγάλη δρομική διοργάνωση του Run Greece. Μέσα από την υπέροχη διαδρομή θα έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”, τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης μετέφερε τον χαιρετισμό της Προέδρου Σοφίας Σακοράφα και ολόκληρου του ΔΣ και ευχαρίστησε τόσο την Περιφέρεια Κρήτης όσο και τον Δήμο Ηρακλείου για την διαχρονική συμπαράσταση τους, όπως και τους  υπόλοιπους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς: «Αυτή ακριβώς η συνεργασία συμβάλλει ώστε το RUN GREECE του Ηρακλείου να είναι από τα καλύτερα της χώρας. Το RUN Greece που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου είναι το πρώτο της φετινής σειράς που περιλαμβάνει ακόμα πέντε, σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα. Και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί το Ηράκλειο για αφετηρία για το ξεκίνημα, διότι η συμπαράσταση όλων όσων ήδη ανέφερε είναι ξεχωριστή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση».

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης αναφέρθηκε στον αριθμό των συμμετοχών που έχουν ξεπεράσει τις 1.000 μέχρι τώρα και ανέφερε ότι συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου σε σημεία όπως αναφέρεται παρακάτω. Στη συνέντευξη παραβρέθηκε και η πρωταθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με αφετηρία και τερματισμό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία