Γιατρουδάκης: Η παρουσία του κόσμου πραγματικά μας εντυπωσίασε

Γιατρουδάκης: Η παρουσία του κόσμου πραγματικά μας εντυπωσίασε

Γιατρουδάκης: Η παρουσία του κόσμου πραγματικά μας εντυπωσίασε, σημείωσε στην κάμερα του stivostime.gr και τον Τόλη Λελεκίδη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ. «To σημαντικότερο πράγμα που είχε σήμερα η πρώτη μέρα του Πανελληνιου Πρωταθλήματος ήταν η παρουσία του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιατρουδάκης. «Πέρα από την άριστη διοργάνωση και το νέο προφίλ που […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Γιατρουδάκης: Η παρουσία του κόσμου πραγματικά μας εντυπωσίασε, σημείωσε στην κάμερα του stivostime.gr και τον Τόλη Λελεκίδη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ.

«To σημαντικότερο πράγμα που είχε σήμερα η πρώτη μέρα του Πανελληνιου Πρωταθλήματος ήταν η παρουσία του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιατρουδάκης.

«Πέρα από την άριστη διοργάνωση και το νέο προφίλ που δώσαμε η παρουσία του κόσμο πραγματικά μας εντυπωσίασε», υπογράμμισε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος