Γενικά
Ιωάννα Σιώμου για Γκούσιν και Πεσιρίδου: Η χρονιά θέλει σωστή διαχείριση γιατί έχει δύο σημαντικές διοργανώσεις

Ιωάννα Σιώμου για Γκούσιν και Πεσιρίδου: Η χρονιά θέλει σωστή διαχείριση γιατί έχει δύο σημαντικές διοργανώσεις

«Και η Ελευθερία Χριστογεώργου θα διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης»

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

«Η χρονιά θέλει σωστή διαχείριση γιατί έχει δύο σημαντικές διοργανώσεις, που μας ενδιαφέρουν. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος», είπε η ομοσπονδιακή τεχνικός Ιωάννα Σιώμου, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

«Εννοείται πως στο μυαλό των κοριτσιών υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί του Παρισιού, που θα γίνουν δυο μήνες μετά», συμπλήρωσε.

Η Τατιάνα Γκούσιν το 2023 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστη, ενώ το 2022 ήταν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου. Η αθλήτρια το 2024 θα διεκδικήσει την πρώτη της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου το 2016 ήταν έκτη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 100 μ. εμπ. και συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εμεινε οριακά εκτός πρόκρισης για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης ενώ ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο να είναι παρούσα και στις δύο σημαντικές διοργανώσεις του 2024.

«Ανάλογο πρόγραμμα θα έχει και η Ελευθερία, που επίσης θα διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης», κατέληξε η έμπειρη τεχνικός καθώς την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά ξεκίνησε και η πρωταθλήτρια του ύψους Ελευθερία Χριστογεώργου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος