Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
"Preparations" for the Delhi State Athletics meet in full swing. Video from JLN stadium that also houses the National Anti-Doping office.

Ινδία: Αποδυτήρια γεμάτα με σύριγγες κι αθλητές που εξαφανίστηκαν στη λέξη ντόπινγκ

Στα αποδυτήρια όλοι μαζί έκαναν ενέσεις ντόπινγκ με ερυθροποιητίνη. Δεν έτρεξε κανείς τους. Ο τελικός των 100μ. είχε μια μόνο συμμετοχή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνέβη στην Ινδία στα τέλη του Σεπτέμβρη. Τα αποδυτήρια ήταν γεμάτα σύριγγες αλλά χωρίς αθλητές, οι οποίοι σαν κλέφτες εξαφανίστηκαν, στην είδηση ότι θα περάσουν έλεγχο ντόπινγκ. Το αποτέλεσμα, ο αθλητής των 100μ., Λαλίτ Κουμάρ έτρεξε μόνος του την κούρσα.

Έπεσε σήμα στους αθλητές ότι θα υπάρξει έλεγχος ντόπινγκ στη κούρσα των 100μ. Αυτή η είδηση προκάλεσε χάος στους αθλητές, οι οποίοι εξαφανίστηκαν, προφανώς ντοπαρισμένοι… μερικοί μπορεί να τρέχουν ακόμα. Αν δείτε κάποιον Ινδό να τρέχει, θα καταλάβετε.

Σύμφωνα με το ΑΝΤ1 News, χάος επικράτησε τη τελευταία ημέρα (26/9) του Κρατικού Πρωταθλήματος Στίβου του Δελχί. Στελέχη της υπηρεσίας αντιντόπινγκ της Ινδίας (NADA) πήγαν στο στάδιο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

Αφορμή στάθηκε ένα Βίντεο, στο οποίο το μπάνιο των αποδυτηρίων ήταν γεμάτο σύριγγες και φάρμακα ερυθροποιητίνης, που βελτιώνει την απόδοση των αθλητών.

 

Οι αθλητές μόλις έμαθαν για τον επικείμενο έλεγχο επικαλέστηκαν μυϊκούς τραυματισμούς για να αποχωρήσουν από το γήπεδο και έτσι ο σπρίντερ Λαλίτ Κουμάρ έτρεξε μόνος του.

«Περίμενα να τρέξω με τους κορυφαίους, αλλά κανένας δεν εμφανίστηκε. Φοβήθηκαν για τους ελέγχους. Με απογοήτευσε όλο αυτό» δήλωσε ο αθλητής στην Indian Express.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αδελφοποίηση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας με τον Ημιμαραθώνιο του Μισάτο

Πόσοι είναι οι Μαραθώνιοι Αγώνες στον κόσμο;

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία