Γενικά
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός για το μέλλον του αθλητισμού».

Ημερίδα στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον του αθλητισμού

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και από τον ΣΕΓΑΣ ήταν ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός για το μέλλον του αθλητισμού».

Μετείχαν εκπρόσωποι τον Ομοσπονδιών. Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος RINGS στο οποίο μετέχει η ΕΟΕ.

Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ημερίδα. «Ήταν μια ενδιαφέρουσα ημερίδα που αφορούσε στον τρόπο λειτουργίας τον Ομοσπονδίας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπίστωσα ακούγοντας τους ομιλητές, πως εμείς ως ΣΕΓΑΣ είμαστε ήδη στη σωστή κατεύθυνση», είπε.

Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε η παρουσίαση του προγράμματος RINGS project, από την Χάιντι Πέκολα, αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δρ. Νόρμπερτ Σούτε, καθηγητής στο Τμήμα Αθλητικής Οικονομίας, Αθλητικής Κοινωνιολογίας και Ιστορίας του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Γιόχανς Γκούτενμπεργκ Μάιντς, αλλά και συγγραφέας.

Στη διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέλυσε το στρατηγικό σχεδιασμό, τις προκλήσεις και τα εμπόδια που συναντά κανείς στην πορεία, τις Κυβερνητικές παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο των αθλητικών φορέων κ.α.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία