Άλμα τριπλούν
Η Βασιλική Βαλέρι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με αλλαγές, με προπονητή τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο και στο ΟΑΚΑ.

Η Βασιλική Βαλέρη με στόχο τα ατομικά ρεκόρ και το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Βασιλική Βαλέρη έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 12,42μ. που σημείωσε φέτος στο μίτινγκ στα Μέγαρα, ενώ έχει και ατομικό ρεκόρ στο μήκος 5,51μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Βαλέρι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με αλλαγές, με προπονητή τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο και στο ΟΑΚΑ.

Η νεαρή άλτρια άφησε τα νότια προάστια και έλυσε τη συνεργασία της με τη μέχρι πρότινος προπονήτριά της, Δέσποινα Παπαβασιλάκη και συνεχίζει στο γκρουπ του Μπαλταδούρου, που είναι και τα αδέλφια Νίκος και Ανδρέας Σταματονικολός και η Άννυ Βοκοτοπούλου.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Είμαι ευχαριστημένη από την παρουσία μου τη φετινή σεζόν. Αυτό που θέλω του χρόνου είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις και να κυνηγήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», δηλώνει στο Stivostime η 19χρονη.

Φέτος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες και προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είχε έγκυρο άλμα. Επίσης, μετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί και πήρε την 7η θέση. Παράλληλα κάνει και μήκος και στον προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο πήδηξε 5,51μ. που είναι το ατομικό της και πέρασε στον τελικό, όπου κατετάγη 10η. Στο τριπλούν έχει ατομικό ρεκόρ 12,42μ. από τον περασμένο Μάιο στο μίτινγκ στα Μέγαρα. Η αθλήτρια του ΟΦΚΑ Οδυσσέας, που παράλληλα σπουδάζει δημοσιογραφία και είναι στο 2ο έτος στο ΕΚΠΑ, έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 12,28μ. από το 2020.

Φωτογραφία: Stivostime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία