Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Βασιλική Μητσιούλη είχε μια πολύ καλή σεζόν και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ξεκίνησε προπονήσεις έχοντας υψηλούς στόχους το 2023.

Η Βασιλική Μητσιούλη ξεκίνησε με στόχο την Εθνική ομάδα στα 4×400μ. και το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Βασιλική Μητσιούλη πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ μέσα στη χρονιά στα 400μ. με 57.06 και στα 400μ. εμπόδια με 59.80.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Μητσιούλη είχε μια πολύ καλή σεζόν και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ξεκίνησε προπονήσεις έχοντας υψηλούς στόχους το 2023.

«Ήταν μια μεγάλη σεζόν και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για την Βασιλική. Μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση, ξεκινήσαμε τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Με τη Βασιλική έχουμε υψηλούς στόχους για το 2023. Ο πρώτος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Από εκεί και πέρα η Βασιλική έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει τους χρόνους της στα 400μ. και να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. γυναικών. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι μία από τις επιλογές για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Κώστας Χήτας.

Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού, που γυμνάζεται και η Βασιλική Μητσιούλη, προπονείται στη Θεσσαλονίκη.

Η 19χρονη πέτυχε δύο μεγάλα ατομικά ρεκόρ τη φετινή σεζόν στα 400μ. με 57.06 στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στα 400μ. εμπόδια με 59.80 στο μίτινγκ «Βενιζέλεια» στα Χανιά. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια. Μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, όπου είχε φθάσει στα ημιτελικά.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία