Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 1.500μ.
Η Αμερικανίδα πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 1.500μ. Τζένι Σίμπσον φαίνεται έτοιμη να στρέψει την προσοχή της στους δημόσιους δρόμους.

Η Τζένι Σίμπσον κάνει στροφή στους αγώνες σε δημόσιο δρόμο

Η Τζένι Σίμπσον έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τρία μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αμερικανίδα πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 1.500μ. Τζένι Σίμπσον φαίνεται έτοιμη να στρέψει την προσοχή της στους δημόσιους δρόμους.

Η απόφασή της συνδυάζεται και με το γεγονός ότι υπέγραψε και συμβόλαιο με την «Puma». Πάντως, δεν απέκλεισε τελείως τον στίβο λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεν είναι εκτός τραπεζιού», είπε στο NBC Olympics.

«Η πρόθεσή μου είναι να επικεντρωθώ στους δρόμους. Έχω μερικά σπουδαία Puma σπάικ που μου αρέσουν, ώστε η πίστα να μην είναι εκτός τραπεζιού. Αλλά η έμφασή μου θα είναι οι αγώνες δρόμου». Η Σίμπσον πρόκειται να πάρει μέρος σε αγώνες 10 Μιλίων που θα γίνει την Κυριακή στην Ουάσιγκτον. Είναι η πιο μεγάλη απόσταση που έχει τρέξει και το είχε κάνει πέρσι στον ίδιο αγώνα με χρόνο 52.16.

Η 36χρονη έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στα 1.500μ., χρυσό το 2011 στη Νταεγού και ασημένια το 2013 στη Μόσχα και το 2017 στο Λονδίνο. Έχει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, ενώ το 2014 ήταν νικήτρια στη σειρά Diamond League.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία