Άλμα εις ύψος
Η Τατιάνα Γκούσιν βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και έχει ως πρώτο στόχο τον κλειστό. Ξεκινάει τους αγώνες 25 Ιανουαρίου στο Κότμπους.

Η Τατιάνα Γκούσιν ξεκινάει από το Κότμπους να «χτίσει» το ράνκινγκ

Η Τατιάνα Γκούσιν μετείχε φέτος στον ανοιχτό σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, στους Μεσογειακούς Αγώνες, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και έχει ως πρώτο στόχο τον κλειστό. Ξεκινάει τους αγώνες 25 Ιανουαρίου στο Κότμπους.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια γεμάτη σεζόν φέτος, με συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, όπου έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, πίσω από την συναθλήτριά της στο γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου, της Μαυροβούνιας Μαρία Βούκοβιτς. Αγωνίστηκε στον προκριματικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έφθασε στον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου κατέλαβε την 9η θέση. Με «όπλο» τη χρονιά αυτή, η πρωταθλήτρια του ύψους έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, που τη μοιράζει μεταξύ «Ζηρίνειου» και ΟΑΚΑ. «Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Κάποια προβλήματα και ενοχλήσεις που είχα έχουν υποχωρήσει. Το πόδι μου με πονάει μόνο στα άλματα, όταν το πιέζω. Σίγουρα είναι καλύτερα και έχει δυναμώσει, όμως συνεχίζω τις θεραπείες γιατί δεν κάνει να το αφήσω. Ο πρώτος στόχος για τη νέα χρονιά είναι ο κλειστός και αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσω τους αγώνες μου στο εξωτερικό. Έκλεισα στις 25 Ιανουαρίου στο μίτινγκ του Κότμπους. Η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη είναι δύσκολη, αλλά θα το παλέψω. Αυτό που θέλω είναι να χτίσω στο ράνκινγκ, ώστε να κυνηγήσω και το καλοκαίρι την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Το καλό είναι ότι ανέβηκα κατηγορία στον σχεδιασμό και αυτό θα με βοηθήσει στην προετοιμασία μου. Προσπαθώ να ισορροπήσω και με τη δουλειά που κάνω», δήλωσε στο Stivostime η 28χρονη άλτρια.

Η Τατιάνα Γκούσιν δουλεύει σε Γηροκομείο, ώστε να βγαίνει και οικονομικά στη ζωή της. Φέτος κέρδισε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Έκλεισε με καλύτερη επίδοση 1,90μ. που πέτυχε στην Αλγερία. Έχει ατομικά ρεκόρ 1,91μ. στον ανοιχτό και 1,94μ. στον κλειστό.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία