Επικαιρότητα
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στην Καλαμάτα για τα Παπαφλέσσεια

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στην Καλαμάτα για τα Παπαφλέσσεια

Στη διάρκεια των αγώνων Καραμαρίνοφ βραβεύτηκε για την προσφορά του στον στίβο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου παρακολούθησε το διεθνές μίτινγκ Παπαφλέσσεια και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Η κ. Σακοράφα παρέθεσε γεύμα στον Βούλγαρο παράγοντα, αλλά και στον β΄ αντιπρόεδρο της ABAF, Λάμπρο Παπακώστα. Στη διάρκεια του γεύματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον στίβο στην Ελλάδα και για την Ευρώπη γενικότερα. Ο Καραμαρίνοφ ήρθε στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος των Παπαφλεσσειών και ζήτησε να συναντηθεί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σόφία Σακοράφα.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της ΕΑ παρακολούθησαν παρέα τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που μετείχαν στα φετινά Παπαφλέσσεια. Στη διάρκεια των αγώνων Καραμαρίνοφ βραβεύτηκε για την προσφορά του στον στίβο. Ο πρωταθλητής του τριπλούν Νίκος Ανδρικόπουλος τιμήθηκε από τους διοργανωτές για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος