Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προετοιμάζεται με βασικό στόχο το Εσπού

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου σημείωσε φέτος ατομικά ρεκόρ τόσο στα 100μ. με 11.44, όσο και στα 200μ. με 23.20 που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ Κ20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μοιράζει τις προπονήσεις της μεταξύ Θεσσαλονίκης και στο Καυτανζόγλειο στάδιο, όπου πολλές φορές την παρακολουθεί ο Νίκος Χαλάτσης και στα Κουφάλια, με την προπονήτριά της Κατερίνα Αλεξοπούλου.

«Η προετοιμασία πάει καλά ως τώρα με την Πολυνίκη. Ο καιρός κράτησε και αυτό βοήθησε στις προπονήσεις όλη αυτή την περίοδο. Είναι καλύτερη η Πολυνίκη, δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση της, αλλά αυτό θα φανεί αργότερα. Ο κλειστός δεν είναι στόχος, όμως έχουμε στο πρόγραμμα να κάνει ένα πέρασμα. Ο μεγάλος στόχος είναι ο ανοιχτός το καλοκαίρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Εσπού. Στοχεύουμε και στα δύο αγωνίσματα στα σπριντ, στα 100 και 200 μέτρα», λέει στο Stivostime η Ελληνίδα προπονήτρια.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε είχε μια πολύ καλή σεζόν στα σπριντ. Πέτυχε ατομικά ρεκόρ τόσο στα 100μ., όσο και στα 200μ. Έκανε 11.44 στο «Γκαλά» στη Φιλοθέη και 23.20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, που αποτελεί και το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Στην Κολομβία έφθασε στα ημιτελικά στα 100μ. και στον τελικό στα 200μ., όπου κατέλαβε την 5η θέση. Νωρίτερα είχε κατακτήσει τα χρυσά μετάλλια στα 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες. Στις Σέρρες έκανε το «νταμπλ», αφού επικράτησε και στα 200μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία