Γενικά
Το εγχείρημα με τα καμπ έχει πετύχει και τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν στις τελευταίες διοργανώσεις. Η Ιωάννα Σιώμου έστειλε το μήνυμά της.

Η Ιωάννα Σιώμου συνεχάρη τις σκυτάλες και έστειλε μήνυμα για «σιωπή και δουλειά»

Η Ιωάννα Σιώμου ανέφερε την επιτυχία στην Κραϊόβα με την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων και ενός χάλκινου από τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομιών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το εγχείρημα με τα καμπ έχει πετύχει και τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν στις τελευταίες διοργανώσεις. Η Ιωάννα Σιώμου έστειλε το μήνυμά της.

Η συντονίστρια των ταχυτήτων και εμποδίων, από την αρχή είχε πάρει «ζεστά» το θέμα με τις σκυταλοδρομίες. Σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έγιναν μια σειρά από ενέργειες. Μία από αυτές ήταν η προπονητικές συγκεντρώσεις. Μπορεί να υπήρξαν εμπόδια, αλλά η επιμονή και το κλείσιμο των αυτιών στους «άπιστους Θωμάδες» έφερε αποτελέσματα. Όπως έγινε πρόσφατα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Παρά ότι υπήρχαν κάποιες αρνητικές εισηγήσεις, η Ιωάννα Σιώμου επέμεινε, η Ομοσπονδία την «άκουσε» και ήρθε η δικαίωση στη Ρουμανία. Κυρίως, με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. γυναικών. Με «πάσα» από το άρθρο του Stivostime: «Κορίτσια για φίλημα! Αγκαλιά με το Μόναχο η 4×100μ.- Ανέβηκε 13η», η ομοσπονδιακή προπονήτρια έστειλε το δικό της μήνυμα. Σε ανάρτησή της ανέφερε:

«ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Κραϊόβα 2022- Απολογισμός:

1η θέση για την ομάδα 4Χ100 Γυναικών

1η θέση για την ομάδα 4Χ400 Γυναικών

3η θέση για την ομάδα 4Χ100 Ανδρών

Δυστυχώς ατύχησε η ομάδα μας 4χ400 Ανδρών εξαιτίας λάθους στην μεταβίβαση της σκυτάλης στην τελευταία μας αλλαγή και τραυματισμού του αθλητή μας, Δουκατέλλη Σπύρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και τις αθλήτριές μας για το ήθος και το πείσμα τους αλλά και για το πάθος που αγωνίστηκαν για την εθνική μας ομάδα!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που βοήθησαν την ομάδα ερχόμενοι εδώ ως αναπληρωματικοί, τους είχαμε όλους ανάγκη τελικά! Βλέπετε, στις σκυταλοδρομίες δεν υπάρχει αναπληρωματικός, υπάρχουν 5 βασικοί!

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους προπονητές των ομάδων

Γυναικών: Kostas Vogiatzakis Κώστα Ηλία, Ανδρών: Περικλή Χατζηαναστασιάδη και Χρήστο Κατσίκα.

Ο Τομέας των Ταχυτήτων βελτιώνεται μέσα από αυτές τις ομάδες.

Ευχαριστώ τον Τεχνικό Διευθυντή, Χρήστο Μελέτογλου και την Ομοσπονδία μου, Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων που πίστεψε στη δουλειά μας και έδωσε την ευκαιρία σε αυτούς τους αθλητές, τόσο εδώ στην Κραϊόβα όσο και στο Ερζουρούμ.

Ευχαριστώ ως Συντονίστρια Σκυταλοδρομιών και ζητώ από εδώ και στο εξής, ΣΙΩΠΗ και ΔΟΥΛΕΙΑ από όλους, για το καλό των ομάδων μας, για το καλό των αθλητών μας!

Καλή συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ατομικά πλέον σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους!».

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία