Άλμα επί κοντώ
Η νεαρή Γεωργία Τρανού ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν, αφού πρόσφατα σε αγώνα στο Όσιγιεκ έκανε μεγάλο ρεκόρ στο επί κοντώ με 3,73 μέτρα.

Η Γεωργία Τρανού μετά το ρεκόρ στο επί κοντώ με 3,73μ. «βλέπει» ψηλά!

Η Γεωργία Τρανού έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στο επί κοντώ 3,50μ. που σημείωσε στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η νεαρή Γεωργία Τρανού ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν, αφού πρόσφατα σε αγώνα στο Όσιγιεκ έκανε μεγάλο ρεκόρ στο επί κοντώ με 3,73 μέτρα.

Η 14χρονη άλτρια, που γυμνάζεται στη Θεσσαλονίκη με τον προπονητή Πέτρο Φρειδερίκο Μαρτινίδη, είχε 3,10μ. στον κλειστό από πέρσι στις 12 Φεβρουαρίου σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Με τα 3,73μ. που πέρασε έκανε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού έχει 3,50μ. στον ανοιχτό από τις 19 Ιουνίου του 2022 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που είχε γίνει στο Βόλο, όπου είχε πάρει την 5η θέση.

Η Τρανού, που είναι γεννημένη το 2008 ανέβηκε στην 3η θέση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο στην κατηγορία Κ16.

«Από μια γνωριμία με έναν Κροάτη προπονητή που ζήτησε κάποιες συμβουλές είχαμε μια πρόταση για αγώνα στην Κροατία και έτσι, η Γεωργία αγωνίστηκε στο Όσιγιεκ, όπου ταξιδέψαμε οδικώς από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας και με τρεις ημέρες που μείναμε, δύο προπονήσεις και τον αγώνα, κατάφερε να πετύχει ένα μεγάλο ρεκόρ. Συνεχίζουμε την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και κυρίως, στο κλειστό στους Αμπελόκηπους. Θα μπει και σε άλλους αγώνες στον κλειστό με στόχο να μαζέψει εμπειρίες και να βελτιωθεί. Μέσα από αυτά θέλουμε να σταθεροποιηθεί σε μεγάλα άλματα», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής της Γεωργίας Τρανού, Πέτρος Φρειδερίκος Μαρτινίδης. Η Γεωργία Τρανού είναι μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου και ανήκει στην Πυγμή Ευόσμου.  

Ν’ αναφέρουμε ότι στο μίτινγκ στο Όσιγιεκ στο επί κοντώ ανδρών νικητής ήταν ο Κροάτης κάτοχος του εθνικού ρεκόρ Ιβάν Χόρβατ με 5,33μ. Επίσης, ξεχώρισε η 16χρονη Κροάτισσα Μία Γουάιλντ με 7.60 στα 60μ. και 8.49 (76,2) στα 60μ. εμπόδια.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία