Άλμα επί κοντώ
Η Ελένη Πόλακ είναι έτοιμη να μπει σε αγώνες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Γαλλία και αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Νεβέρ.

Η Ελένη Πόλακ κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στη Γαλλία- Ποιες είναι οι αντίπαλές της

Η Ελένη Πόλακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμη να μπει σε αγώνες στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ είναι έτοιμη να μπει σε αγώνες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Γαλλία και αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Νεβέρ.

Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και είναι έτοιμη να μπει σε αγώνες.

Ήθελε να ξεκινήσει από νωρίς τους αγώνες τη χειμερινή περίοδο, καθώς ο πρώτος στόχος της είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Τελικά, θα μπει στις 29 Ιανουαρίου στο μίτινγκ επί κοντώ που διεξάγεται στη γαλλική πόλη.

Η 26χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 4,71μ.

Μαζί της στη Γαλλία βρίσκεται και ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης. Αν πάνε όλα καλά, ο επόμενος αγώνας για την επικοντίστρια του ΑΟ Μεγάρων θα είναι στις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα.

Ο αγώνας στο επί κοντώ γυναικών είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 (τοπική ώρα). Παράλληλα θα γίνει και το επί κοντώ ανδρών.

Από τις συμμετοχές ξεχωρίζει η Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό Αντζέλικα Μόζερ. Ακόμη θα είναι η Φινλανδή πρωταθλήτρια Βίλμα Μούρτο και η Κουβανή Γιαριλέι Σίλβα. Η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια Ιρίνα Ζουκ, η Κινέζα πρωταθλήτρια Χουϊκίν Σου.

Οι Γαλλίδες Μαργκότ Σεβριέ, Ελίνα Τζιαλουράσις, Ελίζ Ρουσί και Νινόν Σαπέλ.

Οι συμμετοχές στο μίτινγκ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία