Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Ελευθερία Νταβώνη είναι μία από τις καλές αθλήτριες στην παρατεταμένη ταχύτητα που διακρίνεται στην σκυτάλη με τον σύλλογό ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Η Ελευθερία Νταβώνη προετοιμάζεται με στόχο το ατομικό στα 400μ.

Η Ελευθερία Νταβώνη μετείχε στις τελικές σειρές στα 200μ. και 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελευθερία Νταβώνη είναι μία από τις καλές αθλήτριες στην παρατεταμένη ταχύτητα που διακρίνεται στην σκυτάλη με τον σύλλογό ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Φέτος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Είχε τρέξει και στον τελικό στα 200μ. στις γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Καυτανζόγλειο στάδιο και ήταν 11η με 25.46, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ. Επίσης, έτρεξε στις τελικές σειρές και στα 400μ. και ήταν 14η με 59.71 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Η καλή της προσπάθεια είχε ξεκινήσει από τον κλειστό, όταν είχε κάνει δύο ατομικά ρεκόρ σε αγώνες στο ΣΕΦ στα 300μ. με 41.89 και στα 400μ. με 60.86.

Τώρα η νεαρή έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και προπονείται στο ΟΑΚΑ με τον Θέμη Μαστέλο. Είναι έξι χρόνια μαζί, ξεκίνησε από την ΑΕΚ και πήρε μεταγραφή στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θα μπω στα 200 και 400 μέτρα με στόχο να βελτιωθώ. Στον ανοιχτό θα επικεντρωθώ στα 400μ., είναι ένα αγώνισμα που μου αρέσει περισσότερο και θέλω να βελτιώσω τον χρόνο μου. Θέλω να παλέψω όσο μπορώ για κάτι καλό στην κατηγορία Κ23 τη νέα χρονιά», δήλωσε στο Stivostime η 20χρονη, που σπουδάζει διατροφολόγος στο Χαροκόπειο και είναι στο 3ο έτος.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία