Άλμα εις ύψος
Η Δέσποινα Μαλταμπέ έκανε μια καλή φετινή σεζόν στο ύψος που μετουσιώθηκε σε ένα ατομικό ρεκόρ και το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Δέσποινα Μαλταμπέ θέλει να σταθεροποιηθεί σε μεγάλα άλματα στο ύψος

Η Δέσποινα Μαλταμπέ ήταν δεύτερη στο ύψος με 1,85μ. στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δέσποινα Μαλταμπέ έκανε μια καλή φετινή σεζόν στο ύψος που μετουσιώθηκε σε ένα ατομικό ρεκόρ και το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε το 1,87μ. στο «γκαλά γυναικών» στη Φιλοθέη βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση, ενώ στο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν δεύτερη με 1,85μ. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη φετινή μου παρουσία και το ρεκόρ που έκανα με 1,87μ.», δηλώνει στο Stivostime η 23χρονη, η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, κάνοντας τις περισσότερες προπονήσεις στο στάδιο στη Φιλοθέη. «Θα μπω σε αγώνες από τον κλειστό και θέλω να κάνω ατομικό ρεκόρ. Θέλω να κάνω έναν καλό κλειστό, με αγώνες στην Ελλάδα, με δυνατούς αγώνες σε μίτινγκ στο εξωτερικό και να έχω ελπίδες μέσω ράνκινγκ για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη», λέει χαρακτηριστικά η άλτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου. Στον κλειστό έχει ατομικό ρεκόρ 1,80μ. από το 2020. Σε ό,τι αφορά τον ανοιχτό λέει. «Σίγουρα θέλω να βελτιωθώ, να πάω παραπάνω, αλλά σημαντικό είναι να είμαι σταθερή σε υψηλά άλματα».

Η Δέσποινα Μαλταμπέ το 2016 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που είχε γίνει στην Τιφλίδα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία