Γενικά
Το Σάββατο διεξάγεται στο κλειστό Αμπελόκηπων στη Θεσσαλονίκη ημερίδα. Πολλοί Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος, όπως Δουβαλίδης και Ζήκος.

Οι αθλητές διψούν για αγώνες! Πολλές συμμετοχές το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Δυνατή κούρσα στα 60μ. στη Θεσσαλονίκη με Κώστα Ζήκο, Κώστα Δουβαλίδη, Θοδωρή Βροντινό και Δημήτρη Χρυσάφη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Σάββατο διεξάγεται στο κλειστό Αμπελόκηπων στη Θεσσαλονίκη ημερίδα. Πολλοί Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος, όπως Δουβαλίδης και Ζήκος.

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει στα 60μ., για να κάνει ένα τεστ για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται από τις προπονήσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής στις αρχές του επόμενου μήνα έχει αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Τον Φεβρουάριο θα μπει και σε αγώνες.

Ο Κώστας Ζήκος θα μπει στα 60μ. για να κάνει και εκείνος ένα «ξεμούδιασμα» από τις προπονήσεις. Μέχρι τώρα η προετοιμασία του πάει καλά. Ο πρώτος στόχος του, όπως και του Δουβαλίδη, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο σπρίντερ του Βαγγέλη Κατσιάβα στη συνέχεια θα τρέξει στην ημερίδα στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου. Στις 12 του ίδιου μήνα έχει κλείσει στο μίτινγκ του Ντόρτμουντ. Στα 60μ. θα πάρει μέρος και ο Θοδωρής Βροντινός, ενώ θα αγωνιστούν και ο Δημήτρης Χρυσάφης με τον Μιχάλη Παππά.

Στα 60μ. γυναικών ξεχωρίζει η παρουσία της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου.

Μουζενίδης και Λατιφλάρι

Δύο από τους καλύτερους Έλληνες σφαιροβόλους που γυμνάζονται στη Θεσσαλονίκη, θα αγωνιστούν στην ημερίδα. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι ανοίγουν τη φετινή σεζόν.

Στο επί κοντώ θα πάρει μέρος ο Γιάννης Ρίζος και στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος. Στις γυναίκες στο επί κοντώ θα πηδήξει η Ηλιάνα Τριανταφύλλου. Τέλος, στο μήκος μετέχουν η Μαρία Στεφανοπούλου και η Βασιλική Χαϊτίδου. Η πρώτη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στη Σόφια και με 5,88μ. έκανε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό.

Πρόγραμμα

Οι συμμετοχές

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία