Το Σάββατο διεξάγεται στο κλειστό Αμπελόκηπων στη Θεσσαλονίκη ημερίδα. Πολλοί Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος, όπως Δουβαλίδης και Ζήκος.

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει στα 60μ., για να κάνει ένα τεστ για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται από τις προπονήσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής στις αρχές του επόμενου μήνα έχει αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Τον Φεβρουάριο θα μπει και σε αγώνες.

Ο Κώστας Ζήκος θα μπει στα 60μ. για να κάνει και εκείνος ένα «ξεμούδιασμα» από τις προπονήσεις. Μέχρι τώρα η προετοιμασία του πάει καλά. Ο πρώτος στόχος του, όπως και του Δουβαλίδη, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο σπρίντερ του Βαγγέλη Κατσιάβα στη συνέχεια θα τρέξει στην ημερίδα στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου. Στις 12 του ίδιου μήνα έχει κλείσει στο μίτινγκ του Ντόρτμουντ. Στα 60μ. θα πάρει μέρος και ο Θοδωρής Βροντινός, ενώ θα αγωνιστούν και ο Δημήτρης Χρυσάφης με τον Μιχάλη Παππά.

Στα 60μ. γυναικών ξεχωρίζει η παρουσία της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου.

Μουζενίδης και Λατιφλάρι

Δύο από τους καλύτερους Έλληνες σφαιροβόλους που γυμνάζονται στη Θεσσαλονίκη, θα αγωνιστούν στην ημερίδα. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι ανοίγουν τη φετινή σεζόν.

Στο επί κοντώ θα πάρει μέρος ο Γιάννης Ρίζος και στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος. Στις γυναίκες στο επί κοντώ θα πηδήξει η Ηλιάνα Τριανταφύλλου. Τέλος, στο μήκος μετέχουν η Μαρία Στεφανοπούλου και η Βασιλική Χαϊτίδου. Η πρώτη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στη Σόφια και με 5,88μ. έκανε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό.

Πρόγραμμα

Οι συμμετοχές