Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Η Άρτεμις Αναστασίου αγωνίστηκε το Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ στο Νίνοβε στα 200 μέτρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 6η θέση με 23.66.

Η Αναστασίου 23.66 στα 200μ. στο Βέλγιο- Ατομικό ο Παπαϊωάννου με 3.49.71 και η Βασιλείου με 2.06.77

Ο επόμενος αγώνας για την Άρτεμις Αναστασίου θα είναι την επόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου στο μίτινγκ Τοφάλεια στην Πάτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άρτεμις Αναστασίου αγωνίστηκε το Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ στο Νίνοβε στα 200 μέτρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 6η θέση με 23.66.

Η σπρίντερ του Παναθηναϊκού ήθελε να κάνει μια καλή κούρσα, καθώς κυνηγάει την πρόκριση και στα 200μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Όπως δήλωσε μετά τον αγώνα της στη βελγική πόλη και στο μίτινγκ Flanders Cup στο Stivostime. «Ένιωθα σε καλή κατάσταση. Όμως γι’ αυτό το λόγο παρασύρθηκα. Πέρασα πολύ γρήγορα το πρώτο κατοστάρι και δεν άντεξα στη συνέχεια. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια, γιατί νιώθω σε καλή κατάσταση». Ο επόμενος αγώνας της θα είναι την επόμενη Κυριακή στο μίτινγκ Τοφάλεια στην Πάτρα, όπου θα κάνει δύο κούρσες στα 200μ. Στο πρόγραμμα έχει μπει προκριματικός και τελικός. Η Άρτεμις Αναστασίου, που έχει φετινό ατομικό ρεκόρ 23.31, μπορεί να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ.

Στο μίτινγκ αγωνίστηκε και ο Πέτρος Παπαϊωάννου, που έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση. Τερμάτισε 3ος στη σειρά του στα 1.500μ. με 3.49.71 που είναι ατομικό του ρεκόρ. Δεν κατάφερε όμως να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Τέλος, άλλο έναν αγώνα στο εξωτερικό έκανε η Ειρήνη Βασιλείου που έτρεξε τα 800μ. σε 2.06.77 πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία