Βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι υποψήφια για τον τίτλο της αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός της ΕΑ λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποψήφια για αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 20χλμ. και στα 35χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι υποψήφια για τον τίτλο της αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός της ΕΑ λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν αναμενόμενο να βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες, με το επίτευγμά της στο Μόναχο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 20χλμ. και τα 35 χλμ. βάδην. Πρόσφατα μάλιστα, είχε αναδειχθεί και αθλήτρια του μήνα Αυγούστου στην ΕΑ, μια σημαντική διάκριση που ήρθε μετά το Μόναχο.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για την Αθλήτρια της Χρονιάς, με τον διαγωνισμό να γίνεται μέσω των social media της ΕΑ. Λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και οι τρεις καλύτερες στη ψηφοφορία θα ανακοινωθούν στις 3 Οκτωβρίου. Η τελική νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου στο γκαλά της ΕΑ που θα διεξαχθεί στο Ταλίν.

Οι 10 υποψήφιες αθλήτριες είναι κατά σειρά: Φέμκε Μπολ (Ολλανδία), Κίλι Χότζκινσον (Βρετανία), Μουτζίνγκα Καμπούντζι (Ελβετία), Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία), Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία), Λάουρα Μιούιρ (Βρετανία), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Ελλάδα), Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία), Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) και Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία).

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία