Άλμα τριπλούν
Η Άννυ Βοκοτοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με στόχους τη βελτίωση του ρεκόρ της και το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Άννυ Βοκοτοπούλου προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Κ20

Η Άννυ Βοκοτοπούλου είχε κατακτήσει πέρσι το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άννυ Βοκοτοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με στόχους τη βελτίωση του ρεκόρ της και το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται στο ΟΑΚΑ με τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο και στο γκρουπ είναι ακόμη τα αδέλφια Νίκος και Ανδρέας Σταματονικολός και η Βασιλική Βαλέρη.

Η 18χρονη την σεζόν που πέρασε δεν αγωνίστηκε και είχε ρίξει το βάρος στα διαβάσματα, αφού έδινε πανελλήνιες και κατάφερε και πέρασε στη Νομική Αθηνών. Τώρα πιο απελευθερωμένη επικεντρώνεται και στις προπονήσεις έχοντας βάλει υψηλούς στόχους.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Μπορώ τώρα να επικεντρωθώ στις προπονήσεις και στο τριπλούν. Τη νέα σεζόν αν πάνε όλα καλά θα μπω στον κλειστό και θέλω να δοκιμάσω και στο μήκος. Ο στόχος είναι η βελτίωση και η γρήγορη προσαρμογή», λέει στο Stivostime η άλτρια του Πανελληνίου Γ.Σ., που άλλαξε και περιβάλλον προπόνησης, καθώς γυμνάζονταν πότε στην Κυψέλη και άλλοτε στον Εθνικό και είχε προπονητή τον Χρήστο Τζωρτζάτο. Από πέρσι ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο και το γκρουπ ανέβηκε φέτος στο ΟΑΚΑ.

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου, όπως είναι κανονικά το ονοματεπώνυμό της, έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 12,33μ. που είχε σημειώσει πέρσι όταν κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο. Επίσης, ήταν νικήτρια στη συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου Κ18 στη Λεμεσό με 12,35μ. (+2,4) και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 ήταν 9η.

«Ο μεγάλος στόχος μου πάντως, είναι να κυνηγήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», καταλήγει η νεαρή αθλήτρια.

Φωτογραφία: Stivostime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία