Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Άννα Χατζηπουργάνη συνεχίζει την προετοιμασία της και θέλει να επιστρέψει δυναμικά τη φετινή σεζόν με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Άννα Χατζηπουργάνη προετοιμάζεται με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Άννα Χατζηπουργάνη έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 59.00 που σημείωσε το 2021 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στο Ταλίν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άννα Χατζηπουργάνη συνεχίζει την προετοιμασία της και θέλει να επιστρέψει δυναμικά τη φετινή σεζόν με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται στην Κατερίνη με τον Νίκο Μαντζόλη και έχουν αποφασίσει να μην κατεβούν σε αγώνες στον κλειστό. «Ο τραυματισμός πέρσι με άφησε πίσω. Προσπαθούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπω στον κλειστό, αλλά θα συνεχίσω προπονήσεις με στόχο τους αγώνες του καλοκαιριού. Ο μεγάλος μου στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία», δηλώνει στο Stivotime η Άννα Χατζηπουργάνη, που σήμερα 19 Ιανουαρίου έχει γενέθλια και έκλεισε τα 20 της χρόνια. Να θυμίσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 θα διεξαχθεί από 13 ως 16 Ιουλίου στο Έσποο.

Η εμποδίστρια του Αρχέλαου Κατερίνης έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 59.00 που είχε πετύχει το 2021 στο Ταλίν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ήταν μια χρονιά που είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη και μετείχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι. Όμως ο τραυματισμός της την άφησε εκτός όλο το 2022.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η Άννα Χατζηπουργάνη μοιράζει το χρόνο της στις προπονήσεις στην Κατερίνη και στις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι στο 2ο έτος στο οικονομικό του ΑΠΘ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία