Δημόσιοι Δρόμοι
Η Αναστασία Μαρινάκου θα είναι παρούσα για πρώτη φορά στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που διεξάγεται στις 10 Απριλίου. Θ' αγωνιστεί στα 5χλμ.

Η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Εκτός από την Αναστασία Μαρινάκου, θα μετάσχει και ο Κώστας Γκελαούζος, που θα τρέξει στον ημιμαραθώνιο Ρόδου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου θα είναι παρούσα για πρώτη φορά στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που διεξάγεται στις 10 Απριλίου. Θ’ αγωνιστεί στα 5χλμ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για την περίοδο ανοιχτού, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις και να δει σε τι κατάσταση είναι στο «σμαραγδένιο νησί». Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ θ’ αγωνιστεί στα 5χλμ. με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Πρόσφατα είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα.

Η Αναστασία Μαρινάκου προστίθεται στη λίστα γνωστών πρωταθλητών που θα είναι παρόντα στο «νησί των Ιπποτών». Ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή ο Κώστας Γκελαούζος. Ακόμη ο νικητής του 2017 Μιχάλης Χατζηιωάννου και η δεύτερη στα 5χλμ. στον ημιμαραθώνιο Αθήνας Ντενίσα Μπάλα.

Ο δρομέας Γρηγόρης Σκουλαρίκης θα τρέξει με την κόρη του Αγγελική και θα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα στην κοινωνία, αλλά και στις οικογένειες με άτομα με σύνδρομο Down.

Εν τω μεταξύ, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 3 Απριλίου, για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες.  

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου  και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα) θα είναι το κέντρο εγγραφών του αγώνα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία