Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Αναΐς Καραγιάννη ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα εμπόδια, αλλά στάθηκε και άτυχη.

Η Αναΐς Καραγιάννη επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο την Κωνσταντινούπολη

Η Αναΐς Καραγιάννη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα στα 100μ. εμπόδια με 13.15 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναΐς Καραγιάννη ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα εμπόδια, αλλά στάθηκε και άτυχη.

Ένας τραυματισμός της στέρησε τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε στο Μόναχο, όμως είχε ενοχλήσεις στις προπονήσεις και έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από τις προκριματικές σειρές στα 100μ. εμπόδια. Στη συνέχεια ξεκουράστηκε για να ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις προπονήσεις. «Συνήλθα και ψυχολογικά και σωματικά. Αυτό το διάστημα κάνω κάποιες θεραπείες. Ο πόνος έχει υποχωρήσει. Από Δευτέρα μπαίνω και πάλι στην προετοιμασία μου. Χαίρομαι όμως γιατί η σεζόν πήγε καλά, αν εξαιρέσει κανείς το Μόναχο. Άλλες χρονιές αντιμετώπιζα συνέχεια προβλήματα τραυματισμού που με άφηναν εκτός για μεγάλο διάστημα. Φέτος δεν συνέβη και ελπίζω να είμαι υγιής και τη νέα σεζόν. Αν πάνε όλα καλά θα μπω από νωρίς σε αγώνες στον κλειστό. Πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητές μου να κυνηγήσω μέσω ράνκινγκ την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε στο Stivostime η εμποδίστρια της ΑΕΚ.

Η Αναΐς Καραγιάννη έκανε δύο ατομικά ρεκόρ μέσα στο 2022. Έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 8.36 τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήταν 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Στον ανοιχτό έκανε 13.15 στα 100μ. εμπόδια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα, όπου πήρε το χρυσό μετάλλιο. Επίσης, ήταν 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Έκλεισε τους αγώνες της στις 30 Ιουλίου σε μίτινγκ στο Λινάνο Σαμπαντιόρο στη γειτονική Ιταλία τρέχοντας σε 13.22.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία