Άλμα τριπλούν
Η Χριστίνα Αλβερτσιάν μετά το μίτινγκ στην Καλλιθέα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που την άφησε εκτός αγώνων για αρκετό διάστημα.

Η Αλβερτσιάν μέσω… Πανάβογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν στο μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια είχε πηδήξει στο τριπλούν 13,56μ., κοντά στο ατομικό της ρεκόρ που είναι 13,62μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν μετά το μίτινγκ στην Καλλιθέα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που την άφησε εκτός αγώνων για αρκετό διάστημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε θέμα με τους δικέφαλούς της και παρόλα αυτά προσπάθησε να αγωνιστεί. Όμως δεν κατάφερε να κάνει άλματα που μπορούσε. Στη συνέχεια έκανε προπονήσεις, αλλά η ένταση ήταν στο 70 με 70%. Όπως λέει στο Stivositime ο προπονητής της Γιάννης Δημητριάδης: «Άλματα δεν κάναμε και ταχύτητες με προσοχή. Κάναμε τέσσερις θεραπείες με τον Σάββα Πανάβογλου και την τελευταία εβδομάδα μπορέσαμε και κάναμε κάποια άλματα με μικρή φορά. Την ταχύτητα την φθάσαμε στο 85% και ευελπιστούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να είμαστε λίγο καλύτερα. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα ισχία και τους γλουτιαίους. Ευχαριστούμε τον Σάββα Πανάβογλου».

Η άλτρια του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια στο τριπλούν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Φέτος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο πήδηξε 5,47μ. στο μήκος και στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια είχε πηδήξει 13,56μ. στο τριπλούν. Τα ατομικά της ρεκόρ είναι 13,62μ. στο τριπλούν και 6,02μ. στο μήκος. Πάντως, φέτος έχασε και την ευκαιρία για την πρώτη της συμμετοχή με την Αρμενία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κραϊόβα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία