Η Αλίσα Νιούμαν πόσταρε μια φωτογραφία της από παραλία στο Μαϊάμι και έβαλε φωτιά στα social media. Φορώντας μαγιό και γράφοντας «απλότητα»!

Η πανέμορφη Καναδή επικοντίστρια είναι από τις αθλήτριες που ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Ίνσταγκραμ και στο Facebook. Οι «θαμαστές» της χιλιάδες και εκείνη συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες της από διάφορα μέρη που πηγαίνει. Όπως έκανε τώρα. Από το Nikki beach στο Μαϊάμι φορώντας ένα κίτρινο μαγιό, πόσταρε τη φωτογραφία της και σχολίασε «Simplicity». Αρκούσε φυσικά για να δεχθεί χιλιάδες like.

Μπορεί να έχουμε να δούμε από πέρσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου ήταν άτυχη και δεν πέρασε το αρχικό ύψος που δοκίμασε. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Φέτος όμως στον κλειστό έχει δοκιμάσει σε διάφορα αγωνίσματα. Έκανε και πένταθλο. Σε αγώνες στο Τορόντο στις 25 Φεβρουαρίου συγκέντρωσε 3.707 βαθμούς. Τώρα στο Κόραλ Γκέιμπλς έκανε έπταθλο, αλλά δεν το ολοκλήρωσε. Η 27χρονη έχει κάνει προς στιγμήν στροφή στα σύνθετα. Καλύτερα φυσικά για τους «φαν» της που θα τη βλέπουν σε επτά αντί ένα αγωνίσματα.

Κεντρική φωτογραφία: azsportsimages