Γενικά
H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες; – Μπορεί να είναι και μία στις τέσσερις

H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες; – Μπορεί να είναι και μία στις τέσσερις

Οι περισσότερες γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο coregasm είναι διαφορετικός από τον οργασμό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες από μία στις δέκα έως και μία στις τέσσερις.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως γυναίκες και άνδρες (σ.σ. σε μικρότερο ποσοστό) είναι δυνατό να έρθουν σε οργασμό κατά την διάρκεια της άσκησης.

Μάλιστα το συγκεκριμένο είδος οργασμού ονομάζεται «coregasm».

Οι γυναίκες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν αυτού του είδους τον οργασμό, συνήθως κάνουν μία σειρά ασκήσεων για την κοιλιά, όμως υπάρχει μία συγκεκριμένη άσκηση κατά την οποία παρατηρείται (σ.σ. όταν παρατηρείται) εντονότερα το συγκεκριμένο είδος οργασμού.

H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες

Η άσκηση αυτή λέγεται σε ελεύθερη μετάφραση «καρέκλα του καπετάνιου» και είναι η άσκηση αυτή που γίνεται σε μία υπερηψωμένη καρέκλα με μπράτσα και χωρίς κάθισμα, έτσι ώστε τα πόδια να κρέμονται ελεύθερα και να μπορούν να σηκωθούν σε γωνία 90 μοιρών προς το στήθος.

Οι περισσότερες γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο coregasm είναι διαφορετικός από τον οργασμό κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης καθώς εμφανίζεται πολύ πιο βαθιά στο σώμα.

Πηγή: Sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία