Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Γιάννης Γρανιτσιώτης: Ρώμη και πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στα 200 μ.

Γιάννης Γρανιτσιώτης: Ρώμη και πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στα 200 μ.

«Οι τραυματισμοί με είχαν κρατήσει πίσω με αποτέλεσμα να μην έχω τρέξει καλά», είπε

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. Ανδρών Κ23 ξεκίνησε τη χρονια ο Γιάννης Γρανιτσιώτης.

«Εδώ και ένα μήνα έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου δίχως προβλήματα. Προέρχομαι από μία καλή σεζόν, την οποία ολοκλήρωσα δίχως τραυματισμούς και έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτό μου επιτρέπει να ξεκινήσω ακόμη πιο αισιόδοξα τη χρονιά μου», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ ο Γιάννης Γρανιτσιώτης.

«Οι τραυματισμοί με είχαν κρατήσει πίσω με αποτέλεσμα να μην έχω τρέξει καλά από τη Γυμνασιάδα του 2018 όπου είχα κάνει 10.44 και είναι μέχρι σήμερα το ατομικό μου ρεκόρ στα 100 μέτρα. Το 2023 έτρεξα δύο φορές στα 10.50 και πιστεύω πως το 2024 αν όλα πάνε καλά θα καταφέρω να πετύχω νέο ατομικό ρεκόρ», συμπλήρωσε.

«Είμαι τελευταία χρονιά στην κατηγορία και πριν ολοκληρώσω θέλω να πετύχω πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα. Δεν είναι εύκολος, ωστόσο είναι εφικτός στόχος, αρκεί να είμαι υγιής. Από εκεί και πέρα η σκέψη μου είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ειδικά φέτος που συμπίπτει με τους Ολυμπιακούς και τα πρώτα ονόματα της Ευρώπης θα στρέψουν εκεί την προσοχή τους. Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ δύσκολη. Εννοείται πως δε θα πω όχι σε περίπτωση που έρθει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στη Ρώμη», είπε.

«Θεωρώ πως για εμάς τους σπρίντερ της 4Χ100μ. η Ρώμη θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση. Είμαστε πολλοί σπρίντερ που θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στη διοργάνωση. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα και με σκληρή δουλειά πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού της Ρώμης. Ξεκάθαρα ο Γιάνννης Νυφαντόπουλος έχει τον άτυπο ρόλο του αρχηγού κρατάει ισορροπίες και δεμένη την ομάδα», ανέφερε.

Ο αθλητής θα μπει απευθείας στους αγώνες του ανοιχτού, αφού ο κλειστός δεν είναι στον προγραμματισμό του ενώ βρίσκεται στο τελευταίο έτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

«Φέτος θα τελειώσω τη σχολή μου. Παράλληλα στο σύλλογο μου, Γιάννη Παλάσκα, ασχολούμαι με τα παιδιά που είναι στο προαγωνιστικό. Μου αρέσει πολύ η εμπειρία και η συναναστροφή με τα μικρά παιδιά. Είναι ωραίο να τους βλέπεις να βελτιώνονται και να κυνηγούν στόχους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέλεξε Αττάλεια, Κύπρο και Ν. Αφρική για την προετοιμασία του 2024

Απίστευτο τι χρόνο έκανε 9χρονος στα 5 χιλιόμετρα – Έκανε ρεκόρ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος