Γενικά
Η Όλγα Φιάσκα είχε πολύ καλή παρουσία στα 35χλμ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται τώρα για τη Μουσκάτ.

Για την ομάδα στη Μουσκάτ και ο στόχος τα όρια για Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό για την Όλγα Φιάσκα

Η Όλγα Φιάσκα έχει βασικό στόχο να πιάσει τα όρια στα 35χλμ. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Όλγα Φιάσκα είχε πολύ καλή παρουσία στα 35χλμ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται τώρα για τη Μουσκάτ.

Η αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη τερμάτισε σε 2:59.06 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα.

Η ίδια μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ είπε: «Πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε τον τελευταίο καιρό. Είχαμε πει με τον προπονητή μου να πάμε στην Κύπρο για προετοιμασία. Να δούμε πως θα εξελιχθεί η προπόνηση και να αποφασίσουμε. Τελικά στην Κύπρο καταφέραμε και βγάλαμε μεγάλο όγκο δουλειάς και φάνηκε πως είμαι σε θέση να διεκδικήσω μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο».

Η αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης μίλησε στη συνέχεια για τους στόχους της στη σεζόν.

«Στόχος είναι μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν να κυνηγήσω το όριο για το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό στα 35χλμ. βάδην. Θεωρώ πως με βάση τη δουλειά που έχουμε κάνει, είμαι σε θέση να το καταφέρω».

Η Εθνική ομάδα τον επόμενο μήνα θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην στη Μουσκάτ του Ομάν.

«Ο πρώτος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην στη Μουσκάτ. Εκεί όπου θα έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι μέλος μιας ομάδας που διαθέτει εξαιρετικές αθλήτριες, με τις οποίες θα συγκροτήσουμε μια δυνατή ομάδα. Τα κορίτσια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξαν με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση πρώτα μετράει τι θα κάνει η ομάδα κι έπειτα τι θα κάνεις σε ατομικό επίπεδο».

Την ομάδα, εκτός από τη Φιάσκα, αποτελούν οι Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία