Γενικά
Φλώρα Ρεντούμη: Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε

Φλώρα Ρεντούμη: Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε

Φλώρα Ρεντούμη: Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε δήλωσε κατά τους παιδικούς αγώνες στη μνήμη του. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι 1οι Φιλικοί Αγώνες Στίβου στη μνήμη Σωκράτη Γκιόλια. «Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατι κάνουμε κάτι για πρώτη φορά. Αγώνες στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια. Ξεκινάμε με έξι συλλόγους να συμμετέχουν […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φλώρα Ρεντούμη: Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε δήλωσε κατά τους παιδικούς αγώνες στη μνήμη του.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι 1οι Φιλικοί Αγώνες Στίβου στη μνήμη Σωκράτη Γκιόλια.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατι κάνουμε κάτι για πρώτη φορά. Αγώνες στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια. Ξεκινάμε με έξι συλλόγους να συμμετέχουν και σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε χορηγούς να φέρουμε και άλλους συλλόγους», σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Φλώρα Ρεντούμη, στην κάμερα των Stivostime και Sportime και τον Θοδωρή Σανιδά.

«Θέλουμε να το κάνουμε σαν Πανελλήνιους Αγώνες, ένα πολύ καλό meeting», συμπλήρωσε η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στα 60μ. μετ’ εμποδίων στον κλειστό στίβο (7.91).

«Νομίζώ ένας άνθρωπος δεν θέλει κάτι περισσότερο, να είναι τόσα πολλά παιδιά σε ένα γήπεδο. Ευτυχία», σημείωσε.

«Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε. Εκεί που δεν μας έγραφε στις εφημερίδες κανένας, μετά γίναμε δισέλιδο στις εφημερίδες», υπογράμμισε η Φλώρα Ρεντούμη.

Σύμφωνα με την Φλώρα Ρεντούμη, μετά τις τελευταίες ελληνικές επιτυχίες στον στίβο έρχονται πάλι πολλά παιδιά στους στίβους πράγμα που διακρίνει και από την συμμετοχή των παιδιών στον Α.Ο.Στίβου Ελευσίνας.

Οι 1οι Φιλικοί Αγώνες Στίβου στη μνήμη Σωκράτη Γκιόλια έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.

Συμμετείχαν ο ΑΟ Στίβου Ελευσίνας, Παναθηναϊκός ΑΟ, Α.Ο. Ερμής, ΣΚΑ Παπάγου-Χολαργού, ΟΑΦΝΤΗ Δήμου Ασπροπύργου και Γ.Σ. Σαλαμίνας.

Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010, έξω από το σπίτι του, στην Ηλιούπολη. Πυροβολήθηκε 13 φορές από μικρή απόσταση. Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών ενώ έως σήμερα οι δράστες της επίθεσης παραμένουν ασύλληπτοι.

Φλώρα Ρεντούμη: Ο Σωκράτης Γκιόλιας εξύψωσε τον στίβο όσο δεν φαντάζεστε

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος