Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εντυπωσιακός για άλλη μια φορά στο μίτινγκ στο Βελιγράδι. Με 8,25μ. στο μήκος κέρδισε και ήταν η 3η καλύτερη επίδοση.

Εξαιρετικός ο Μίλτος Τεντόγλου! 8,25μ. στο μήκος στο μίτινγκ στο Βελιγράδι

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε έξι άλματα πάνω από τα 8,00μ. Με 8,25μ. έκανε φετινό ρεκόρ και είναι δεύτερος στον κόσμο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου με 8,25μ. στο μήκος πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ στο Βελιγράδι. Ήταν ο τελευταίος του αγώνας πριν από το Παγκόσμιο.

Εντυπωσιακός ήταν ο Έλληνας πρωταθλητής που κέρδισε στο τελευταίο του άλμα. Με τα 8,25.μ βελτίωσε τη φετινή του επίδοση που ήταν 8,22μ. από το μίτινγκ στο Μετς. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι το φύλαγε στο τέλος και μάλιστα, το άξιζε. Είχε και τα έξι άλματά του πάνω από τα 8 μέτρα! Πήδηξε κατά σειρά: 8,14μ., 8,20μ., 8,08μ., 8,06μ., 8,17μ., 8,25μ. Μετά και την πέμπτη προσπάθεια ήταν δεύτερος με 8,20μ., πίσω από τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ που είχε πηδήξει 8,23μ. Όμως έδωσε απάντηση στον αντίπαλό του. Είναι δεύτερος στον κόσμο, μαζί με τον Αμερικανό Μάθιου Μπόλινγκ και ένα εκατοστό πίσω από την κορυφαία επίδοση που έχει ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ. Από την άλλη και ο Μόντλερ βελτιώθηκε δύο φορές (8,23μ., 8,22μ. και τέσσερα άκυρα), αφού είχε 8,21μ.
Το σημαντικό είναι ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε έτοιμος στον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Στο ίδιο στάδιο, την Stark Arena θα αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες. Τρίτος στο μήκος στο μίτινγκ ήταν ο Κουβανός Λέστερ Λεσάι με 8,01μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία