Βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρίσκεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην Καμπέρα όπου συμμετέχει σε καμπ με τη συμμετοχή περίπου 25 αθλητριών.

Εξαιρετικό ντεμπούτο για την Ντρισμπιώτη με ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ. βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε αγώνα στην Καμπέρα πήρε τη δεύτερη θέση στα 10.000μ. βάδην με 43.51.98 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρίσκεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην Καμπέρα όπου συμμετέχει σε καμπ με τη συμμετοχή περίπου 25 αθλητριών.

Η αθλήτρια είχε σήμερα την ευκαιρία να κάνει τον πρώτο της αγώνα για το 2023 και να δείξει από νωρίς την καλή της κατάσταση. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην συμμετείχε σε αγώνα 10.000 μ. βάδην, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση με 43.51.98, σε ένα προπονητικό για εκείνη αγώνα.

Η αθλήτρια δεν είχε πρόβλημα να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ – είχε 44.28.87 – στην απόσταση και παράλληλα να πετύχει την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα.

Η Ντρισμπιώτη μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ αθλητών και αθλητριών, θα αναχωρήσει την Κυριακή (8/1) για το υψόμετρο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην θα παραμένει στην Αυστραλία μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Βασικός στόχος της Ντρισμπιώτη για το 2023 είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης , διοργάνωση για την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής.

Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Τζέμιμα Μόνταγκ (Αυστραλία) με 43.35.74. Ο αγώνας ανήκει στην κατηγορία Silver του World Race Waking Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία