Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Παπαναστασίου, Τριανταφύλλου και Παναγιώτου στους τελικούς

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Παπαναστασίου, Τριανταφύλλου και Παναγιώτου στους τελικούς

O Παπαναστασίου έδειξε πως μπορεί ακόμα και μετάλλιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Παπαναστασίου, Τριανταφύλλου και Παναγιώτου στους τελικούς στην Ιερουσαλήμ.

Με τον Γιώργο Παπαναστασίου να πετυχαίνει βολή στα 71,50 μ. στον προκριματικό της σφυροβολίας και να προκρίνεται στον τελικό του αγωνίσματος, ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Ο νεαρός αθλητής σημείωσε την επίδοση που απαιτούνταν για απευθείας πρόκριση στον αγώνα της Τετάρτης κι έδειξε παράλληλα πως εκεί θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμη και το μετάλλιο.

Ο νεαρός έχει ατομικό ρεκόρ 77,52 μ., που είναι η τρίτη επίδοση στο σύνολο των αθλητών, που μετέχουν στη διοργάνωση. Ο Παπαναστασίου κατέκτήσε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Στο β΄γκρουπ της σφυροβολίας συμμετείχε ο Δημήτρης Κυρίτσης, ο οποίος ξεκίνησε με δύο άκυρες βολές και στην τρίτη του προσπάθεια πέτυχε 62,41 μ., επίδοση που δεν ήταν αρκετή να τον στείλει στον τελικό.

Στον τελικό Τριανταφύλλου και Παναγιώτου

Με δυο Ελληνίδες θα γίνει ο τελικός του επί κοντώ μετά τις πολύ καλές παρουσίες της Ηλιάνας Τριανταφύλλου και της Ευγενίας -Μαρίας Παναγιώτου στον προκριματικό του αγωνίσματος.

Η Τριανταφύλλου δεν είχε κανέναν πρόβλημα να φτάσει στα 3,80 μ., δίχως χαμένες προσπάθειες και να περάσει στον τελικό της Πέμπτης, εκεί όπου θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου.

Η νεαρή προέρχεται από το 4,15 μ. της Θεσσαλονίκης, που είναι η δεύτερη αθλήτρια ανάμεσα στις μετέχουσες στον αγώνα. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ευγενία – Μαρία Παναγιώτου, που ξεπέρασε τα 3,80 μ. και έδειξε έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 3,85 μέτρα.

Το πάλεψε ο Σιώμος – Γκίζας

Ο Φίλιππος Σιώμος – Γκίζας στα 2.000 μ. στιπλ ήταν το πρώτο μέλος της ελληνικής ομάδας, που ξεκίνησε την προσπάθεια του στη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Ο αθλητής ταξίδεψε στην Ιερουσαλήμ με 6.06.41 και τερμάτισε στο σημερινό αγώνα σε 6.07.97 για να καταλάβει την 18η θέση στο σύνολο, αρκετά κοντά στην πρόκριση στον τελικό.

Η Μαρία Βαρελά τερμάτισε στην όγδοη της τέταρτης προκριματικής σειράς των χαμηλών εμποδίων με 64.49 και ολοκλήρωσε ικανοποιητικά την παρουσία στο αγώνισμα. Η αθλήτρια κατέλαβε την 27η θέση στο σύνολο.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος