Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος κερδίζοντας με 8,52μ., κορυφαία επίδοση και ρεκόρ αγώνων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Μίλτος Τεντόγλου- Αυτό ονειρευόμουν στο Μόναχο, κορυφαία επίδοση και ρεκόρ αγώνων

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε πως του χρόνου δεν θα χάσει τον παγκόσμιο τίτλο στη διοργάνωση που θα γίνει το 2023 στη Βουδαπέστη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος κερδίζοντας με 8,52μ., κορυφαία επίδοση και ρεκόρ αγώνων.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τον αγώνα του και τη μεγάλη επιτυχία του δήλωσε:

«Ήταν πολύ καλός αγώνας για μένα. Αυτό ονειρευόμουν, κορυφαία φετινή επίδοση και ρεκόρ αγώνων. Αυτό έπρεπε να γίνει. Ήταν απίστευτος ο κόσμος, γεμάτο το στάδιο και η κερκίδα του μήκους είχε την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την Εθνική ομάδα. Φοβερή κερκίδα. Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά της Εθνικής ομάδας ότι αν ξεκινήσω με άκυρο, θα κερδίσω. Τελικά το πρώτο ήταν άκυρο για λίγο, κοντά στα 8,50μ., μετά έκανε ένα ασφαλές άλμα που ήταν στα 8,23μ. και μετά είπα εδώ είμαστε και βγήκαν τα μεγάλα άλματα. Είμαι μια κλάση σε σχέση με άλλους αθλητές στο μήκος, το πιστεύω, έστω και αν χάνω κάποιες φορές. Είμαι στο βάθρο, όλοι χάνουμε, υπάρχει πίεση. Το παλεύω, αλλά σε αγώνες μεταλλίων μου αρέσει πολύ», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου, που έδωσε και συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ενημέρωσε και για τον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη την Τετάρτη. Τέλος, τόνισε πως του χρόνου δεν θα χάσει τον παγκόσμιο τίτλο στη Βουδαπέστη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία