Ακοντισμός
Η Ελίνα Τζένγκο συνεχίζει την παράδοση της Ελλάδας στον ακοντισμό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: «Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Περίμενα όλη τη χρονιά τον αγώνα στο Μόναχο»

Η Ελίνα Τζένγκο είπε πως περίμενε να βγάλει μια επίδοση στα 65μ. και όταν έριξε 60,82μ. ήξερε πως είναι στη οκτάδα και έφυγε το αρχικό της άγχος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελίνα Τζένγκο συνεχίζει την παράδοση της Ελλάδας στον ακοντισμό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Μετά τον αγώνα της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Συγκινημένη. Χαίρομαι που κράτησε εγώ την παράδοση που έχουμε στον ακοντισμό και την συνεχίζω. Περίμενα αυτό τον αγώνα όλη τη σεζόν. Πίστεψα σε μένα και το έκανα. Μου άρεσε που αγωνίστηκαν δίπλα σε κορυφαίες ρίπτριες και την Μπάρμπορα Σποτάκοβα που είναι είδωλό μου. Στην πρώτη μου προσπάθεια έριξα 60,82μ. και το ευχαριστήθηκα. Ήξερα ότι θα με έβαζε στην οκτάδα μια 60άρα βολή και μπήκα μετά να τα δώσω όλα χωρίς πολύ άγχος. Περίμενα τα 65 μέτρα και είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκαν. Τρελάθηκα από τη χαρά και ο προπονητής μου. Πήρε μετά την ελληνική σημαία και αγκαλιάστηκα με πολλούς, που ήταν από την ελληνική ομάδα. Τα παιδιά μου έδωσαν θετική ενέργεια και την πήρα απ’ όλη την ελληνική ομάδα που μου έλεγαν περισσότερο εκείνοι ότι θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία