Βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μπήκε στα 20χλμ. βάδην, χωρίς άγχος, θέλοντας να είναι στην πρώτη δεκάδα και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Πίστευα ότι μπορούσα να είμαι στην πρώτη δεκάδα στα 20χλμ. βάδην!»

Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος είπε πως είχε αποκλείσει το χρυσό, αλλά όχι όπως φάνηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μπήκε στα 20χλμ. βάδην, χωρίς άγχος, θέλοντας να είναι στην πρώτη δεκάδα και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Το δήλωσε και η ίδια μετά τον μεγάλο της θρίαμβο στο Μόναχο.

«Απίστευτο. Δεν ξέρω τι να πω. Ήξερα ότι ήμουν καλά. Ζήτησα από τον προπονητή μου να κατεβώ. Πίστευα και για το πανελλήνιο ρεκόρ, έκανα φυσικά ατομικό, αλλά μπορούσα και το πανελλήνιο. Δεν κοίταξα το ρολόι, μπήκα μπροστά και είδα ότι μπορούσα. Οι αντίπαλες μου ανέβαζαν ρυθμό και μετά έπεφταν. Εγώ έμενα σταθερή και ήξερα ότι θα μου’ ρθουν. Είχα αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μου. Μετά τα 35χλμ. βάδην τη δεύτερη ημέρα ένιωθα ήδη καλύτερα, οπότε πίστευα ότι μπορούσα να ήμουν στην πρώτη δεκάδα. Σε τέσσερις ημέρες θα ήταν ότι είχα ονειρευτεί. Μετά έμειναν στην πρώτη επτάδα και ένιωθα όμορφα και ξεκούραστη. Και ήμουν έτοιμη. Όλη η ομάδα ήταν εδώ. Η στήριξή τους ήταν μεγάλη. Τους είχα ανάγκη και τους αξίζει το χρυσό που πήρα».

Από την πλευρά του ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος στάθηκε στο γεγονός: «Στη χθεσινή προπόνηση η Αντιγόνη έδειχνε ότι είναι καλά. Βλέπαμε και την Ισπανίδα Μαρία Πέρεζ και καταλάβαμε ότι δεν ήταν σε κατάσταση για να πάρει μετάλλιο. Έτσι, ελπίζαμε, αλλά είχαμε αποκλείσει το χρυσό. Όχι όμως η Αντιγόνη».

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία