Άλμα τριπλούν
Ο Ανδρέας Πανταζής, παρά την ατυχία του, παραμένει «ετοιμοπόλεμος» και ξεκινάει τις προπονήσεις με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ανδρέας Πανταζής με το βλέμμα στο Μόναχο

Ο Ανδρέας Πανταζής βρίσκεται στην 15η θέση του ράνκινγκ για το Μόναχο και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Πανταζής, παρά την ατυχία του, παραμένει «ετοιμοπόλεμος» και ξεκινάει τις προπονήσεις με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν τον άφησε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τι τελευταίες ημέρες κόλλησε και Covid-19 ανεβάζοντας πυρετό. Τώρα είναι καλύτερα και μάλιστα, την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη του προπόνηση.

«Ο Ανδρέας ξεπέρασε το πρόβλημα. Οι ημέρες που πέρασαν ήταν σημαντικές γιατί ξεκουράστηκε κάπως και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ταλαιπωρήθηκε και από τον Covid-19, αλλά ελπίζω ο καιρός που απομένει να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ρίξουμε το βάρος στην προπόνηση και αν πάνε όλα καλά ο Ανδρέας θα αγωνιστεί απευθείας στο Μόναχο», δηλώνει στο Stivositime ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός.

Ο 22χρονος βρίσκεται στην 15η θέση στο ράνκινγκ στο «Road to Munich» στο τριπλούν. Την πρόκριση παίρνουν 26 άλτες και είναι φυσικά «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» συμμετοχής. Φέτος έχει κάνει αγώνες και η καλύτερή του επίδοση ήταν στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα που πήδηξε 16,49μ. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στη Θεσσαλονίκη δυστυχώς έκανε τρία άκυρα στον προκριματικό, αφού είχε ενοχλήσεις στο πόδι του.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία