Άλμα εις ύψος
Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι συνεχίζει την προετοιμασία του και πέρασε τις πρώτες του γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως παντρεμένος.

Εκτός κλειστού ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι- «Ανταλλάσσει» το χρυσό στη Βουδαπέστη με αυτά σε Ρώμη και Παρίσι!

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι δήλωσε πώς θα άφηνε το χρυσό τη Βουδαπέστη, για να κατακτούσε τα χρυσά μετάλλια σε Ρώμη και Παρίσι το 2024.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι συνεχίζει την προετοιμασία του και πέρασε τις πρώτες του γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως παντρεμένος.

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» είπε πώς προπονήθηκε μεταξύ 24 και 26 Δεκεμβρίου και έκανε δώρο στη γυναίκα του Κιάρα μια πλεκτή ζακέτα και ένα τετραήμερο διακοπών σε ξενοδοχείο στο βουνό.

Ο Ιταλός άλτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε μέσα στην περσινή σεζόν και συγκεκριμένα με τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και γενικά με το αριστερό του γόνατο. Μπορεί να προπονείται, αλλά δεν σχεδιάζει να μπει σε αγώνες στον κλειστό, καθώς θέλει να αναρρώσει πλήρως. Επιβεβαίωσε ότι ο προπονητής του στη φυσική κατάσταση είναι ο Μικέλε Παλόλι, αλλά μετά τη λύση της συνεργασίας με τον πατέρα και προπονητή του Μάρκο, δεν έχει βρει άλλον προπονητή. Όσον αφορά για τους στόχους του τη φετινή χρονιά είπε: «Θέλω το χρυσό στη Βουδαπέστη, καθώς είναι το μόνο που μου λείπει, αλλά μπορώ να το αφήσω, αν μου δώσετε αυτά από τη Ρώμη και το Παρίσι το 2024. Τότε μπορεί να αποσυρθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ολυμπιονίκης του ύψους. Να σημειώσουμε ότι το 2023 η κορυφαία διοργάνωση είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Βουδαπέστη, ενώ το 2024 διεξάγονται στη Ρώμη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παρίσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία