Άλμα εις ύψος
Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι δεν θα έχει στο πλευρό του στο Γιουτζίν τον πατέρα και προπονητή του Μάρκο, καθώς αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία!

«Διαζύγιο» του Τζιανμάρκο Ταμπέρι με τον προπονητή και πατέρα του Μάρκο πριν από το Παγκόσμιο

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι βρίσκεται στην Τσούλα Βίστα για προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι δεν θα έχει στο πλευρό του στο Γιουτζίν τον πατέρα και προπονητή του Μάρκο, καθώς αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία!

Ο Ιταλός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Τσούλα Βίστα για προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Γυμνάζεται μόνος του, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος ήθελαν διαφορετικά πράγματα με τον προπονητή του και μπαμπά του Μάρκο Ταμπέρι: «Είναι μια απόφαση που σκέφτομαι εδώ και καιρό. Γιατί σε αυτά τα χρόνια συνεργασίας εναλλάσσονται μεγάλες διαφορές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή η απόφαση την παραμονή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που έγινε με τη δέουσα προσοχή και λίγο θάρρος, πηγάζει από την ανάλυση της σεζόν μέχρι στιγμής που αμφισβητήθηκε. Είμαι πολύ κατώτεροι των τεχνικών προσδοκιών και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το τι δεν λειτούργησε μέχρι στιγμής στην προετοιμασία και προέκυψε μια ποικιλία απόψεων. Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να συμβιβαστώ με τη σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς. Αυτή είναι η βάση της απόφασής μου», δήλωσε ο ολυμπιονίκης πέρσι στο Τόκιο στο ύψος.

Τη φετινή σεζόν ο κορυφαίος άλτης έφθασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Στον ανοιχτό μέχρι στιγμής έχει περάσει τα 2,30μ. που έκανε στο μίτινγκ στην Οστράβα.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία