Άλμα επί κοντώ
Άτυχος στάθηκε ο Σωτήρης Χύτας, που είχε προετοιμαστεί για να κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό στίβο. Δόντι και ράμματα τον αφήνουν εκτός!

Εκτός αγώνων στον κλειστό ο Σωτήρης Χύτας. Χρειάστηκε και ράμματα για το δόντι του!

Ο Σωτήρης Χύτας θα προετοιμαστεί πια για τον ανοιχτό με στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άτυχος στάθηκε ο Σωτήρης Χύτας, που είχε προετοιμαστεί για να κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό στίβο. Δόντι και ράμματα τον αφήνουν εκτός!

Ο Έλληνας πρωταθλητής από έναν πονόδοντο, ανέβασε πυρετό. Πήγε στον γιατρό έβγαλε τον φρονιμίτη και χρειάστηκαν ράμματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι πόνοι να μην τον αφήσουν τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα αποφάσισαν να αφήσουν τη σεζόν του κλειστού. Ο νεαρός επικοντιστής δεν θα κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό, όπως είχε προγραμματίσει. Θα ξεκινούσε από την ημερίδα την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ο ταλαντούχος άλτης γυμνάζεται από πέρσι το φθινόπωρο με τον Έλληνα προπονητή, που έχει φυσικά τον κορυφαίο του αγωνίσματος, Κώστα Φιλιππίδη.

Ο στόχος τους ούτως ή άλλως ήταν ο ανοιχτός. Εκεί θα κυνηγήσει ένα ατομικό ρεκόρ. Άλλωστε και όλη η προετοιμασία «χτίζετε» με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει του χρόνου.

Ο 19χρονος άλτης της Μεσογείων Αμεινίας έχει ατομικό ρεκόρ 5,21μ., ενώ έκλεισε την περσινή χρονιά με καλύτερη επίδοση 5,10μ.

Κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Μετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας Κ20 που έγιναν 2021. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ναϊρόμπι. Και στις δύο διοργανώσεις όμως δεν πήγε καλά, αφού στην Εσθονία με 4,80μ. έμεινε εκτός τελικούς και κατετάγη 18ος και στην Κένυα είχε τρεις αποτυχημένες στο αρχικό ύψος που δοκίμασε στα 4,85μ. στον απευθείας τελικό που έγινε.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία