Επικαιρότητα
Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Σταθελάκος

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Σταθελάκος

Aπώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από τη σύγκρουση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έφυγε από τη ζωή ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου στις ρίψεις, Κωνσταντίνος Σταθελάκος, ενώ βρισκόταν για προετοιμασία με την ομάδα του στο Πότσεφστρουμ της Νότιας Αφρικής.

Το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου 2024 απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από τη σύγκρουση! Τον σκληρό ρόλο της αναγνώρισης του Κώστα Σταθελάκου είχαν οι αθλητές του Απόστολος Παρέλλης και Αλέξανδρος Πουρσανίδης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου στο άκουσμα της απίστευτης αυτής τραγικής είδησης επικοινώνησε με την Πρεσβεία της Κύπρου στη Νότια Αφρική, για να διευθετηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για μεταφορά της σωρού του αγαπημένου μας Κώστα στην Κύπρο, σε συνεργασία και με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η ΚΟΕΑΣ, ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας και κήρυξε πενθήμερο πένθος στη μνήμη του Κώστα Σταθελάκου.

Ο Κώστας Σταθελάκος γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1987 στη Λαμία και υπήρξε αθλητής της σφυροβολίας, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας και της Κύπρου, έχοντας νυμφευτεί την Κύπρια αθλήτρια σφυροβολίας Σκεύη Θεοδώρου, με την οποία απέκτησαν δίδυμες κόρες.

Ήταν ο κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ στη σφυροβολία με 75,32μ., από τις 16 Μαΐου 2015. Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει ως ομοσπονδιακός προπονητής των ρίψεων.

Η ΚΟΕΑΣ εξέφρασε τη βαθύτατη της θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Σταθελάκου και απεύθυνε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σκεύη, στην οικογένειά του και στους αθλητές του.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Αιωνία του η μνήμη.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος